Найголовніша особливість Xiaomi Redmi 7 ощасливить всіх

    4014

    При створенні нового смартфона виробники завжди роблять упор на якісь особливості, з якими вони визначаються відразу, тобто ще до початку інженерних напрацювань, пов’язаних зі створенням прототипу. Сьогодні, 28 січня 2019 року, вдалося з’ясувати, що смартфон Xiaomi Redmi 7 порадує всіх покупців однією унікальною особливістю, яка майже напевно стане його головною. Піти на крок її впровадження компанія-виробник, ймовірно, вирішила не просто так, а на прохання фанатів, причому численних.

    Як стало відомо від офіційного джерела в соціальній мережі Weibo, новий смартфон Xiaomi в рамках модельного ряду Redmi отримає вкрай корисну і потрібну особливість – великий час автономної роботи, що має припасти користувачам до душі. Для досягнення цього завдання в мобільний пристрій встановлять енергоефективне технічне оснащення, а також, крім того, в нього помістять акумулятор підвищеної ємності, обсяг якого може досягти 4500 мАг або навіть 5000 мАч.

    Майже напевно майбутньою новинкою стане апарат під назвою Xiaomi Redmi 7, презентація якого відбудеться вже через кілька місяців. Новинка повинна отримати подвійну основну камеру, сканер відбитків пальців на тильній кришці, корпус зі скла, роз’єми USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, а також ряд інших особливостей, в список яких увійдуть модулі Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і FM-радіо. Крім того, цьому апарату приписують підтримку ІК-порту для управління побутовою технікою.

    Складно сказати, коли вийде Xiaomi Redmi 7, але це гарантовано трапиться в першій половині 2019 року, тобто в найближчі місяці. Як і всі попередні моделі серії, коштувати новинка буде $ 120 за базову модель. При використанні акумуляторної батареї підвищеної ємності користувачів чекає дійсно дуже великий час автономної роботи, який буде досягати 2 – 3 робочих днів. Це саме те, про що вже давно мріють фанати.



    • інші новини