Смартфон Google Pixel 3 Lite засвітився в відеоогляді за чотири місяці до анонсу

    131

    Про те, що компанія Google доповнить лінійку смартфонів Pixel 3 моделями Pixel 3 Lite і Pixel 3 Lite XL, ми вже повідомляли неодноразово. Але зараз з’явився вагомий привід згадати Pixel 3 Lite (він же Sargo) – апарат засвітився в трихвилинному відеоогляді. І це за чотири місяці до анонсу!

    Мабуть, термін прем’єри – найважливіша інформація в цьому ролику. Як повідомляється, смартфон вийде після конференції Google I / O, яка повинна відбутися в травні поточного року. Значить, в продаж Pixel 3Lite і Pixel 3Lite XL надійдуть в кінці травня або в червні.

    https://youtu.be/pwaT4u-1Y60

    Джерело підтверджує дані про те, що корпус Pixel 3 Lite не металевий, а з полікарбонату. Кнопка живлення відрізняється за кольором від корпусу і клавіш регулювання гучності, на верхній межі є стандартний роз’єм для навушників. Фронтальна камера тільки одна, гучномовець теж один. Роз’єм для підключення периферії – USB-C.

    Підтверджено також характеристики смартфона. Апарат побудований на SoC Qualcomm Snapdragon 670, оснащений екраном діагоналлю 5,56 дюйма роздільною здатністю Full HD, 4 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, акумуляторною батареєю ємністю 2915 мА · год і ОС Android 9.0 Pie. В основній камері застосовується датчик зображення роздільною здатністю 12,2 Мп, об’єктив з максимальною діафрагмою F / 1,8, системи автофокусу і оптичної стабілізації. Розширення фронтальної камери – 8 Мп.



    • інші новини