Названо дату анонсу Xiaomi Mi Mix 3 з підтримкою 5G

    83

    Все говорить про те, що Xiaomi закупила партію модемів Snapdragon X50 5G у Qualcomm для свого флагмана Mi Mix 3. Все для того, щоб вивести на ринок версію смартфона з підтримкою 5G, навіть незважаючи на те, що процес розгортання інфраструктури в більшості країн світу не завершений.

    Компанія не приховувала своїх планів випустити 5G-версію Xiaomi Mi Mix 3, про що повідомила на презентації флагмана в жовтні минулого року. Обіцяний її вихід був у першому кварталі 2019 року. Новинку вже демонстрували широкої аудиторії і привезли на CES 2019. Але ось повноцінний офіційний реліз цієї варіації флагмана нам ще належить дочекатися. І, здається, з датою прем’єри виробник міг визначитися.

    Відомий інсайдер Бенджамін Гескін повідомив про те, що 24 лютого відбудеться реліз флагмана Xiaomi і йдеться про Mi Mix 3. Виставка MWC 2019 має стартувати 25 лютого, і не виключено, що новинку покажуть в Барселоні і це буде глобальний реліз смартфона.

    Очікується, що за більшістю характеристик він не буде відрізнятися від базового Xiaomi Mi Mix 3. За винятком однієї, але важливої деталі – апаратної платформи. В рамках щорічної партнерської конференції з China Mobile, яка пройшла в минулому році в Пекіні, демонстрували Xiaomi Mi Mix 3 з однокристальною платформою Snapdragon 855 і модемом Snapdragon X50 5G. Є ймовірність того, що 5G-версія флагмана дійсно отримає нову платформу від Qualcomm.



    • інші новини