Meizu Note 9 (M9 Note) проти Redmi Note 7 / Note 7 Pro: гряде нова битва

    831

    Meizu працює над смартфоном середнього рівня Note 9 (M9 Note), який буде конкурувати з Redmi Note 7 і Redmi Note 7 Pro. Про вихід цієї моделі тиждень тому заявив глава компанії Хуан Чжан, розкривши ряд подробиць про неї. Що ж це буде за смартфон?

    За словами засновника і керівника Meizu відомо про те, що новинка отримає 48-мегапіксельну камеру, акумулятор ємністю 4000 мАг і платформу Snapdragon 6150, комерційна назва якої Snapdragon 675.

    Передбачається, що, як і в випадку з Redmi Note 7, мова йде про датчик Samsung ISOCELL Brigh GM1. Нові чутки з просторів Китаю говорять на користь установки 6,3-дюймового дисплея з каплевидною виїмкою, а працювати смартфон буде під управлінням Android 9.0 Pie з новою версією фірмової оболонки Flyme.

    Думки джерел про місцезнаходження сканера відбитків пальців розділилися. Так, одні стверджують, що його відправили на бічну грань, а інші вказують на задню панель, як на місце для його установки. Очікується, що компанія не стане затягувати з релізом Meizu Note 9 (M9 Note) і він відбудеться після Китайського нового року, який в цьому році буде відзначатися 5 лютого.



    • інші новини