Біолог і науковий блогер Дар’я Прокопик розповіла про шкоду та користь хлібу, скільки можна вживати солі щодня та чи можна запивати їжу водою.
• інші новини
- Сильні морози, ожеледиця та 20 см снігу: в Україну йдуть перші снігопади
- День Гідності та Свободи: дві революції за європейський вибір та свободу
- «Київстар» закликає абонентів підключати роутери до павербанків
- Фонд «Діти Героїв» запускає кампанію «Чому падає дощ, тату?» до Всесвітнього дня дитини
- Опитування Rakuten Viber: скільки українців донатять на ЗСУ та як дізнаються про збори
- Мін’юст підготував закон про повернення дітей, незаконно вивезених за кордон
- Мовна омбудсменка про мирний план: росія втратила право висувати Україні вимоги
- «Нова пошта» підіймає тарифи з 1 грудня 2025: що подорожчає
- Прогноз погоди на 21 листопада: аномальне потепління до +20°С на півдні, мокрий сніг на заході
- Спека, сніг та ожеледиця: синоптик пояснив, чому погода наприкінці листопада поводитиметься непередбачувано
- Мінцифри підвищило виплати за генератори для веж зв’язку




