Україна зустрічає осіннє тепло: прогноз погоди на 23 жовтня

    222

    23 жовтня на всій території України пануватиме тепла та суха погода. Синоптики прогнозують денну температуру в межах +12…+17 градусів, а також переважно невелику хмарність і помірний вітер. Опади, за даними Українського гідрометцентру, очікуються лише місцями, що робить цей день сприятливим для прогулянок на свіжому повітрі.  

    У західних регіонах день буде з невеликою хмарністю. Нічні температури коливатимуться від +6 до +3 градусів, тоді як вдень повітря прогріється до +12…+16 градусів. Вітер північно-західного напрямку вночі матиме швидкість 3-5 м/с, а вдень посилиться до 5-10 м/с. В Ужгороді на ніч прогнозується східний вітер, який зміниться на північно-західний вдень зі швидкістю 3-8 м/с. Синоптик Наталка Діденко попереджає про можливість незначних опадів у регіоні.  

    На півночі України прогнозують малохмарну погоду без опадів. Температура вночі залишатиметься в межах +6…+4 градусів, вдень повітря прогріється до +12…+15 градусів. Вітер змінюватиме напрямок: з південно-західного вночі на північно-західний вдень, зі швидкістю від 3 до 8 м/с. 

    Східні області зустрінуть день з невеликою хмарністю та без опадів. Температура вночі складатиме +6…+3 градуси, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +13…+17 градусів. Західний вітер дутиме протягом усієї доби: вночі зі швидкістю 3-5 м/с, вдень посилиться до 5-10 м/с. На Лівобережжі очікується посилення вітру до 8-12 м/с. 

    У південних областях пануватиме тепла і суха погода з незначною хмарністю. Нічна температура варіюватиметься між +8 і +5 градусами, вдень підніметься до +15…+17 градусів. Вітер з північно-західного вночі зміниться на західний вдень зі швидкістю 3-8 м/с. У Сімферополі прогнозують східний вітер уночі, який зміниться на північно-західний вдень, при цьому температурний діапазон складатиме +7…+5 градусів вночі та +15…+17 вдень. 



    • інші новини