Нова пошта визнана кращим постачальником  поштових послуг серед світових операторів

    112

    Нова пошта здобула перемогу у номінації Провайдер послуг року за версією міжнародної премії Parcel and Postal Technology Award. Це світова професійна спільнота, яка вже 16-ий рік поспіль відзначає технологічні досягнення у галузі логістики та доставки.

    На премію подавали заявки понад 100 логістичних і поштових компаній з усього світу. У своїй категорії Нова пошта змагалася з такими великими гравцями, як Deutsche Post DHL, Lithuania Post і Royal Mail.

    За що отримали нагороду? 

    • За значні успіхи в покращенні обслуговування клієнтів: наразі ми доставляємо посилки між Європою та Україною у будь-яке зручне клієнту місце — відділення, поштомат чи на адресу. Запустили доставку всередині країн Європи, а також між усіма країнами присутності всередині ЄС.
    • За масштабування бізнесу: за останні два роки Нова пошта в Європі почала роботу у 15 країнах, відкривши 110 власних відділень та 83 000 точок сервісу разом з партнерами.
    • Впровадження інновацій: ми створили новий міжнародний додаток, який допомагає зручно користуватись нашими сервісами як приватним клієнтам, так і бізнесу.

    Наша команда продовжує впроваджувати інновації та вдосконалювати обслуговування, щоб залишатися лідерами в галузі логістики.



    • інші новини