У WhatsApp для iPhone з’явилася нова функція

    638

    У популярному месенджері WhatsApp з’явилася підтримка віджетів користувачів iPhone. Це нововведення буде доступне на всіх пристроях Apple з операційною системою iOS 14 та вище. Про це повідомляє портал WABetaInfo (WBI).

    WhatsApp пропонує два типи віджетів: «Чати» та «Дзвінки». Кожен із них має два розміри: квадратний (2х2) та прямокутний (2х4). У меншому віджеті можна закріпити до двох контактів, а більшому – до чотирьох. Віджети можна буде розміщувати на робочому столі поряд з іншими програмами або у стрічці віджетів, що знаходиться ліворуч від екрана «Додому».

    Це покращення надасть користувачам швидкий доступ до потрібних контактів. У віджеті “Чати” користувачі зможуть додавати “Недавні” листування, а також “Вибрані”, “Популярні” та “Закріплені”. Віджети будуть оновлюватися в реальному часі, відображаючи одиниці на аватарках, якщо від співрозмовника надійшло нове повідомлення. Таким чином, без необхідності заходити до месенджера, користувачі зможуть побачити, хто їм написав і скільки повідомлень було надіслано.

    Віджет «Дзвінки» дозволить користувачам закріпити контакти друзів, близьких та всіх тих, кому вони найчастіше дзвонять по WhatsApp. При натисканні на аватарку контакту автоматично розпочнеться аудіовиклик. За бажанням користувачі можуть увімкнути камеру, щоб абонент їх побачив.

    WhatsApp – це американський безкоштовний сервіс обміну миттєвими повідомленнями та голосового зв’язку по IP, що належить корпорації Meta. Щомісячна аудиторія сервісу у всьому світі перевищує 2 млрд користувачів.