Перевернуті дерева льодовикових садів на Алясці

417

Відвідайте 50-акрів Льодовикові Сади на Алясці, і Ви будете споглядати дивний вигляд. Десятки дерев з їх вершинами, вбитими в землю, і коріння, що висять у повітрі. На відміну від баобабів, перевернуті дерева в Садах льодовик не природні, це результат роботи ландшафтних дизайнерів Стіва і Сінді Боухей, власників Саду льодовиків.

Ми вже писали про найзнаменитіші вертикальних садах у світі, а тепер розповімо про ще більш незвичайному винаході. Перевернуті дерева, відомі як “Квіткові Вежі”, є місцевою ситхинской ялиною і західній тсуга, зрубаними обвалом в 1984, який викорчував більшу частину рослинності гори. Стів зібрав зрубані дерева, перевернув їх, пересадив, і перетворив їх у природні квіткові горщики. Вершини поховані на кілька футів в землі, в той час як коріння стали кублом для яскравих кольорових бегоній, фуксій і петуній.

Зсув 1984 року, який завалив дерева, також знищив більшу частину схилу Громової Гори. Десятиліття через Боухей купив шість акрів землі і почав відновлення. Стів проектував електрогенератори, і спеціальні водойми, щоб уповільнити ерозію. Саме під час озеленення почало з’являтися бачення тропічного лісу з водоспадами і панорамними видами. Все закінчилося тим, що вони придбали додаткові 44.5 акра і збільшили свій план озеленення до створення громадського саду.

Під час процесу відновлення Стів випадково пошкодив машину з облаштування ландшафту. У нападі розлади він використовував машину, щоб підняти великий впав пень і ляснув ним догори ногами в м’яку грязь.Так і з’явилося бачення того, як зробити сад оригінальним і незвичайним.

Сьогодні парк усіяний приблизно сотнею перевернутих дерев, кожне з яких вирівняне сіткою, мохом, і покрито зверху 75-100 однорічними квітами.

Перевернуті дерева льодовикових садів на Алясці (6)

Перевернуті дерева льодовикових садів на Алясці (5)

Перевернуті дерева льодовикових садів на Алясці (4)

Перевернуті дерева льодовикових садів на Алясці (3)

Перевернуті дерева льодовикових садів на Алясці (2)

Перевернуті дерева льодовикових садів на Алясці (1)