Що можна знайти в ТРЦ Ocean Plaza, який користується популярністю

    615

    У Києві є безліч розважальних центрів, шопінг-молів, універмагів, в яких можна розважитися, щось придбати та цікаво провести час. Кожного дня мешканці міста та гості столиці відвідують магазини, кафе, різноманітні розваги, щоб відволіктися від роботи, навчання та проблем. Одним з найкращих ТЦ Києва є торгово-розважальний центр Ocean Plaza, який, як кажуть, заінтригував своїм відкриттям ще з першого дня. Тоді дійсно кожен казав про Ocean Plaza та мріяв у ньому побувати, щоб побачити цю сучасну конструкцію своїми очима, знайти найбільший та найкращий магазин, придбати ту річ, яка не продається онлайн чи у звичайному гіпермаркеті України.

    Зараз же торгово-розважальний центр процвітає. У нього найкраще розміщення в центрі Києва, завдяки чому відомі бренди надають перевагу саме цьому бренду й орендують в ньому величезні приміщення, щоб продавати одяг, взуття, аксесуари, техніку, послуги та багато іншого. Побачити весь асортимент продукції та приємно вразитися можна на сайті ТРЦ «Ocean Plaza». Саме завдяки цьому майданчику відвідувачі дуже часто дізнаються про відкриття нових магазинів, кінотеатрів, кафе, ресторанів. Можна відвідати виставки, різноманітні розваги, організувати зустрічі в ТРЦ «Оушен Плаза».

    Зовнішній вигляд та інтер’єр Ocean Plaza

    Виглядає торгово-розважальний дуже сучасно та привабливо завдяки цікавому дизайну та новітнім технологіям. Особливо ввечері можна задивлятися на ТРЦ та вражатися ілюмінаційним інсталяціям, мультимедійним віджетам світла. На величезних екранах розважальний центр постійно транслює яскраву та привабливу рекламу, тематичні сюжети. До того ж завдяки світлу можна побачити імітацію хвилі. Якщо казати більше про інтер’єр, то в принципі всі торгові центри в Києві стильні, проте Ocean Plaza виділяється серед інших скульптурою дельфіна, фонтанами зі світлодіодами, великими шарами, які світяться різними кольорами. Грошей на ТРЦ точно не пожалкували, й це тільки дизайн, здивують магазини, кафе, ресторани.

    Які магазини є в Ocean Plaza

    Магазинів, брендів та островків з продукцією безліч. Кожен відділок з одягом, взуттям, прикрасами, косметичними засобами, парфумами, аксесуарами відрізняється своїм особливим стилем, який якимось чином перетинається з загальним дизайном ТРЦ. Важливо сказати, що третина брендів раніше не була представлена в Україні. Знайти її можна лише в Ocean Plaza.

    Ось невеликий список найкращих магазинів Ocean Plaza:

    • Oodji;
    • Lucky Look;
    • Plato;
    • Stefani;
    • Mango;
    • Tommy Hilfiger;
    • Topshop;
    • Calvin Klein Jeans;
    • Michael Kors;
    • Uggs та ін.

    Зараз в ТРЦ більше 400 брендових магазинів, як дуже часто пропонують стокові та сезонні акції, розпродажі, тому перед святами рекомендується йти за подарунками саме туди, щоб зекономити, придбати щось дійсно класне та чарівне.

    Які є розваги в Ocean Plaza

    В ТРЦ є безліч кафе, ресторанів, які розміщені в комфортних зонах та не заважають шопінгу. Велика кількість відвідувачів йде одразу до фаст-фуда KFC, який вже встиг стати легендою. На карті ТРЦ можна знайти всі існуючі ресторани, кафе, прочитати на них та обрати смачну кухню. Якщо ж не хочеться їсти, то можна подивитися на цікавий акваріум, який є самим великим в східній Європі чи піти у кіно. Торгово-розважальний центр пропонує відвідувачам багато всього.



    • інші новини