Бухта Навайо (Navagio Beach) Греція, острів Закінф

1664

Мальовнича Bay Навайо що знаходиться на Північно-Заході острова Закінф (Закінтос) – один з найкрасивіших куточків природи. Блакитна, майже прозора вода, дивовижний розріз скель, високі гори і іржавий піратський корабель кінця 20 століття на березі всієї цієї краси.

Бухта Навайо – візитна картка острова Закінфа і її обов’язково варто відвідати! Ця назва не випадково. У перекладі з грецької «наваги» перекладається як «корабля». Саме на цьому місці, в 1983 році, відбулася аварія корабля, на берег штормом викинуло сучасне судно, яке ви можете побачити на власні очі, тому що воно залишається на пляжі наваги досі. Останки корабля розбурхують уяву і ваблять туристів як магніт. Проте до пляж неможливо підійти з берега, шлях до нього відкритий тільки з моря і тільки у світлий час доби. Білосніжний пісок і кристально чиста морська вода, поруч з мальовничими скелями, оточуючими пляж, справляють незабутнє враження. Вода просто нереально блакитного кольору. Цей колір воді додає велику кількість крейдяних відкладень на дні моря.

Щоб викупатися і полежати на дрібній білої гальці потрібно плисти в круїз навколо острова, вони відправляються щоденно з ранку і роблять 1,5 годинну зупинку для того, щоб всі могли поплавати насолоджуючись дивовижною атмосферою цього острова.

Бухта Навайо знаходиться недалеко від порту Агіос Ніколаос , який з’єднує Закінф з островом Кефалонія (1 година напоромі). У порту Ви знайдете безліч магазинів, кафе, таверн з традиційною кухнею. Краще Бухту Навайа відвідати з ранку і до обіду, тоді вона вся цілком буде в сонячному світлі.

Бухта Навайа (1)

Бухта Навайа (2)

Бухта Навайа (3)

Бухта Навайа (4)

Бухта Навайа (5)

Бухта Навайа (6)

Бухта Навайа (7)

Бухта Навайа (8)

Бухта Навайа (9)

Бухта Навайа (10)

Бухта Навайа (11)

Бухта Навайа (12)

Бухта Навайа (13)

Бухта Навайа (14)

Бухта Навайа (15)



• не пропусти