Пророцтва Нострадамуса щодо України: що справдилося?

5942

Його життя, починаючи з самого дитинства, оточене безліччю “дивовижних історій”. Кажуть, що вже в ранньому дитинстві Мішель виявляв незвичайну прозорливість. Одного разу, коли йому було всього кілька років, гуляючи в саду разом з дідом, він несподівано заявив, що потрібно негайно зібрати фіги з дерев, оскільки “потім буде пізно”. Фіги негайно зібрали, а на наступний день страшна буря повалила всі дерева в саду.

Перш ніж почати розповідати про пророцтва Нострадамуса хотілося б трохи поговорити про нього самого. Своїй славі він зобов’язаний “Центуріям” – збірці його пророцтв. Як він сам говорив, в цій книзі розписані події до 3797 року. Автор анотації до однієї з сучасних книг про Нострадамуса оцінює його пророцтва так: «Пророцтва Мішеля Нострадамуса, які відрізняються нехитрою точністю, ось вже чотири століття продовжують невблаганно збуватися, приголомшуючи і зачаровуючи весь світ». Сам же автор книги, Джон Хоуг, стверджує: «Нострадамус передбачив багато винаходів людства, в тому числі, радіо, супутники у формі дисків, підводні човни і кисневі маски. Пророцтва Нострадамуса розкажуть нам про ядерне бомбардування Хіросіми і Нагасакі, про політ людини на Місяць, а також про загибель «Челленджера» і спробі замаху на президента Рейгана. Ми побачимо розквіт і занепад комунізму, море вогню і зливи ракетних залпів у Перській затоці».

Ну, напевно час поговорити про самі пророцтва пов’язані з теперішнім часом, Росією і Світом у цілому.

Перше і найголовніше передбачення на 2016 рік від знаменитого Нострадамуса говорить про те, що на початку цього року на Землі народиться новий месія, який в майбутньому стане об’єднувачем земель і врятує цивілізацію від зла і розпусти, в яку люди будуть повільно занурюватися. Більше того, саме на початок цього періоду Нострадамус відносить зародження нової релігії, яка дуже швидко пошириться по всьому світу і навколо якої об’єднається все суспільство.

На території, що займає сьогодні Україна, виникне центр нової цивілізації, всі Пророки одноголосні. Эдгар Кейсі стверджував, що Україна стане центром нової цивілізації. Те ж саме говорив і Нострадамус: «Лиха, що загрожують людству, обійдуть «Україну стороною». За словами Нострадамуса, «розбита Україна стане батьківщиною релігійного відродження християнського світу…»

Ще одна відома провидиця, Ванга говорила:

Все стане, немов лід, і тільки одне залишиться — слава Володимиру, слава Київській русі. Занадто багато принесено в жертву. Ніхто не зможе зупинити Україну. Все змете вона зі свого шляху і не тільки збережеться, але і стане володарем світу… Україна понизиться і знову займе своє місце… В Україні народиться багато нових людей, які зуміють змінити світ.

Ванга напророчила потужний духовний підйом України: «Бог дав їй силу!.. Немає сили, що змогла б зломити Україну. Вона буде розвиватися, рости і міцніти».

Пророцтва Нострадамуса на 2016 рік розшифровуються зовсім непросто, часом подвійно, адже великий провидець жив у період розквіту інквізиції і максимально шифрував свої тексти. Однак при детальному розшифруванні можна зрозуміти, що в першій половині 2016 року виникне серйозний конфлікт на Близькому Сході, а саме Іран оголосить ультиматум Туреччині і світ ризикує опинитися на порозі Третьої Світової Війни.

Висловлювався знаменитий провісник і про глобальні катаклізми, які відбудуться у другому півріччі 2015 р. Також пророцтва 2016 від Нострадамуса говорять про глобальний потоп, так проливні дощі будуть загрожувати затопленням Європі і численними жертвами. А ось Південне узбережжя Індійського океану буде страждати від сильних цунамі, які принесуть небачені досі руйнування. Також є пророцтва на 2016 рік і про голод, який виникне в Африці – він призведе до масової втечі і переселення людей з африканського континенту.

Згідно з передбаченнями Нострадамуса для Росії в 2016-2017 роках можлива війна між двома супердержавами: Росією і США через комп’ютерні атаки (віруси). На жаль, ця війна можлива з застосуванням ядерної зброї, вибухи від якої вплинуть на більшу частину Землі в травні. Але це тільки припущення згідно розгаданим катренам.

В Україні передбачення Нострадамуса на 2016 рік дають зрозуміти те, що частина Молдови захоче відколотися і приєднатися до України. Чи вдасться цьому процесу здійснитися і як на це зреагує світова спільнота – побачимо в майбутньому. Близький Схід і Україна запропонують ряд мирних ініціатив. Україна почне переговори про приєднання частини територій Молдови.

Прогноз Нострадамуса на 2016 рік у сфері розвитку економіки говорить про стабілізацію всієї економіки в світі. Люди почнуть заселяти підводне середовище морів і океанів. Розвиватися будуть і звичайні міста. Вчені досягнуть результатів в області генетичного клонування. Органи, вирощені штучним шляхом використовуватимуть для пересадки.

2025 Росія остаточно розлучиться зі своїм утопічним (комуністичним) минулим, перестане святкувати день революції 7 листопада.

Європа повністю об’єднається, але Великобританія вийде зі складу об’єднаної Європи через розбіжності з Францією.

Джерело: Бджола



• не пропусти