Neffos C5 від Tp-Link: якість і доступність в одному смартфоні

227

Так з’явилися перші три смартфони C5L, C5, C5 Max в ультра-бюджетному, бюджетному та середньому цінових діапазонах. Був анонсований і четвертий бюджетний смартфон Neffos, який відкриває другу за рахунком лінійку Y Series – 4,5-дюймовий апарат Neffos Y5L.

Сьогодні ж ми поговоримо про TP-LINK Neffos C5 Max Grey середнього цінового діапазону, який очікувано повинен зустрітися із жорсткою конкуренцією з боку найпоширеніших китайських брендів Xiaomi, Meizu та Huawei. Подивимось, на що здатний цей «середнячок».

Стильний дизайн

Компанія TP-LINK виробляє свої смартфони на китайській фабриці, що займається виготовленням пристроїв і для інших компаній. Тому у багатьох потенційних покупців можуть з’явитися питання з приводу якості гаджетів. Однак Neffos C5 Max та інші представники лінійки виявився доволі конкурентноспроможними пристроями. Уже з першого погляду помітно, що виробник уважний до найменших дрібниць.

Смартфон отримав ультратонкий, широкий IPS дисплей із діагоналлю 5,5 дюймів і захисним склом від виробника Corning Gorilla, роздільною здатністю 1920 ×1080 та щільністю точок 403 ppi. Проте він легко може вміститись у руці і не виглядає занадто великим через особливий дизайн. Корпус телефону виконаний із міцного та надійного пластику.

Продуктивність

Багатофункціональний 8-ядерний процесор MediaTek MT6753 забезпечить швидку роботу смартфону, навіть під час виконання декількох завдань. Гаджет оснащений додатковим слотом для Sim-карт, має 16 Гб вбудованої та 2 Гб оперативної пам’яті. Відеоприскорювач Mali-T720 дозволяє грати у всі улюблені ігри без “гальмувань” у роботі.

Приємні моменти поруч

Neffos C5 Max, оснащений двома модулями цифрових камер, дозволяє зафіксувати все, що відбувається навколо. Основна камера 13 МП, фронтальна – 5 МП з кутом огляду 88 градусів. Унікальна «розумна» система фотозйомки дозволяє створювати знімки усмішкою, жестом і дотиком, що дає додаткову свободу дій.
Смартфон також має модулі бездротового зв’язку 4G LTE, Wi-Fi b / g / n, Bluetooth 4.0 і GPS, роз’єм microSD і працює під управлянням операційної системи Android 5.1 Lollipop.
Neffos C5 Max – цікавий апарат для невибагливих користувачів. Стильно виглядає, зручно лежить у руці і здатний на типові для гаджета середнього рівня речі. Коштує він дещо більше 150$ – цілком адекватна ціна для якісного мобільного пристрою.