З чим носити укорочені джинси?

1149

Укорочені джинси в цьому році користуються величезною популярністю, що, втім, ні у кого не викликає подиву. Цей предмет одягу відрізняється універсальністю, його можна носити і в теплу погоду, і в досить прохолодні дні. Однак для того щоб ваш образ виглядав ефектно, потрібно знати, з чим краще поєднувати цей предмет гардероба.

Укорочені жіночі джинси бездоганно гармоніюють з простими футболками і топами, проте в цьому випадку рекомендується вибирати моделі, прикрашені декоративними елементами або принтом. Завдяки цьому образ буде доповнений яскравим акцентом, а ви зможете виділятися на тлі оточуючих. Якщо ж ви вирішили підібрати футболку, прикрашену малюнками або принтами, то джинси повинні бути максимально простими. Такий образ цілком можна доповнити яскравою взуттям.

Крім того, укорочені джинси добре виглядають в поєднанні з діловими сорочками в чоловічому стилі. У такому вигляді цілком можна відправитися в офіс, оскільки ця композиція чудово впишеться в діловий стиль. Взуття має бути на підборах – вона зробить ваш образ жіночним і витонченим.

Якщо ви хочете створити романтичну композицію, можна підібрати легку блузку пудрового відтінку, а ось сторінка де можна її вибрати. Звичайно, цілком підійде і яскрава модель, проте цей варіант буде доречніше виглядати в літню пору року, ніж в осінній період. Щоб доповнити образ, можна вибрати гарний пояс і взуття на підборах.

При цьому потрібно пам’ятати і про те, що сьогодні актуальні жакети. Бажано вибирати прямі моделі, які зроблять ваш образ більш витриманим і елегантним. Туфлі на підборах або на танкетці і клатч доповнять композицію.

Фахівці вважають, що верхня частина повинна бути максимально простою – це дозволить привернути увагу до ультрамодних штанів, які повинні бути центральною частиною композиції. Укорочені джинси добре підкреслюють всі достоїнства фігури і візуально подовжують ноги, тому їх можуть носити всі представниці прекрасної статі.

Щоб створити діловий образ, можна підібрати білу сорочку або блузку, надіти жакет і доповнити композицію взуттям на танкетці.

Крім того, укорочені моделі джинсів відмінно поєднуються з балетками, але в цьому випадку верхня частина повинна бути максимально простою. Ви можете вибрати просту футболку, зробити на голові пучок і взяти з собою невелику сумочку. Однак ця композиція категорично не підходить невисоким дівчатам, оскільки вони будуть здаватися значно нижче.

Короткі джинси в поєднанні з туфлями на невисокому каблуці зроблять образ більш спокусливим. У джинсах, легкій туніці і яскравих балетках ви можете відправитися на зустріч з друзями або в похід по магазинах.

Крім того, укорочені джинси прекрасно виглядають з оригінальними сандалями, прикрашеними перемичками, стразами, намистинами та бісером. Такий образ прекрасно виглядає в поєднанні з виразною капелюшком і лаконічною блузкою.

Прихильницям спортивного стилю в одязі теж підходять укорочені джинси. Вони добре виглядають з облягаючою футболкою, спортивною бейсболкою і красивими кедами. Також підійдуть спортивні балетки. Це допоможе вам створити яскраву композицію і витримати стиль.

Ультрамодно виглядає поєднання облягаючих джинсів з актуальними Оксфордами. Ці черевички в чоловічому стилі, прикрашені шнурівкою, добре доповнюють будь-який образ, проте носити їх рекомендується без шкарпеток.

Якщо ви віддаєте перевагу стилю сафарі, поєднуйте джинси з комфортним взуттям, доповніть образ лаконічною майкою і світлою сорочкою.

Також укорочені джинси добре виглядають з витонченими ботильйонами і шифоновою блузкою. Крім того, можна надіти косуху, поверх якої рекомендується зав’язати хустку, що співпадає за кольором з джинсами.

Який би спосіб ви не вибрали, пам’ятайте, що він повинен бути витриманий в єдиному стилі – тільки в цьому випадку ви будете виглядати гармонійно і привабливо.



• не пропусти