Бюджетний відпочинок зі смаком

128

Чому склався стереотип, що тільки дорогий відпочинок може приносити задоволення? І чому обов’язковою умовою для цього є виїзд за кордон? Озирніться навколо! Україна – настільки приваблива країна , що сюди з величезним задоволенням їдуть туристи з різних куточків світу! Тим більше, що таке дозвілля не спустошить вашого гаманця. Готові відкрити для себе ТОП-чудеса України з мінімумом витрат і максимальним рівнем комфорту?

З чого розпочати?

Перше, що потрібно вирішити – пункт призначення. І це, мабуть, найскладніше. Адже вибір дуже різноманітний! Провести незабутній вікенд у Чернівцях, який ласкаво називають українським Парижем? Чи побувати на сторінках гоголівських п’єс, відвідавши Сорочинську ярмарку й Диканьку? Можливо, давно бажаєте зробити неперевершене селфі на Потьомкінських сходах в Одесі? Мрієте відчути карпатський колорит? Так і розгубитися не важко. Тому найкраще розпочати знайомство з пам’ятками нашої країни саме зі столиці. Отож вирішено: їдемо до Києва!

Наступний крок – бронювання квитків і житла. Тут все набагато простіше. Обрали транспорт, необхідну дату – і все готово. Щодо житла, то вигідна оренда квартир подобово в Києві тут https://oktv.ua/ua/kyiv/orenda-kvartur-podobovo. Зручна навігація сайту okTV допоможе вам швидко знайти підхожий за ціною й уподобаннями об’єкт. Для цього є фільтри, де можливо обрати:

  • допустову вартість;
  • необхідну площу;
  • кількість кімнат;
  • наявність бажаної техніки й електроніки.

Крім того, можна шукати квартиру в зручному вам місці. Чому віддаєте перевагу: далі від міської метушні чи біля історичних місць? Ми виконаємо будь-яку вашу примху!

Де повинен побувати кожен гість української столиці? Звичайно ж, на головній вулиці, та найкраще одразу найняти квартиру на Хрещатику подобово. Найцікавіше, що такий вікенд, навіть із проживанням на головній вулиці столиці, не потребує особливих витрат. Отже, це найкраща альтернатива нудним вихідним за телевізором, що більше нагадують День бабака.

З okTV ви розташуєтесь комфортно в будь-якому куточку України!

Українська столиця багата на яскраві пам’ятки. Багатовікова спадщина, насичена історичними подіями, унікальна архітектура, величні релігійні споруди, що приваблюють паломників з усього світу – це лише невеличка частина того, що відкривається перед вами. Але не варто обмежувати своє знайомство з Україною лише столичним багатством. Природа Карпат гідна пензля найкращих світових художників. Одеса приваблює своєю гостинністю, а Львів – романтичною атмосферою. І куди б ви не вирішили поїхати, з сервісом okTV завжди зможете забезпечитися комфортним проживанням за приємною ціною. Відпочивати бюджетно й зі смаком реально! Варто лиш цього захотіти!