Фрезерування МДФ — шлях до індивідуальності ваших меблів

370

Якщо ви не хочете задовольнятися стандартними рішеннями для кухонних меблів, обмежуючись банальними «квадратно-гніздовими» гарнітурами, вам необхідно підійти до створення кухні творчо. Для цього варто використовувати деталі нестандартної форми, для виготовлення яких застосовуються сучасні фрезерні верстати. Складність полягає в тому, щоб знайти виконавця, який гарантує якість робіт і економію матеріалу. Таких досить мало, але вони є. Якщо ви плануєте замовляти фрезерування МДФ (https://kh.viyar.ua/catalog/frezerovka/), необхідно добре розуміти, у чому полягає цей вид робіт і що саме ви повинні отримати в результаті.

Фрезерування — нова епоха у створенні меблівФрезерування МДФ

МДФ — це один з найпоширеніших матеріалів, що використовуються для виготовлення меблів. Він набагато дешевший за дерево і за умов дотримання технології виробництва має гарні експлуатаційні якості. Фактично МДФ — це спресована деревна стружка.

Чому ж для створення нестандартних стільниць, різноманітних закруглених елементів декору необхідно використовувати фрезерування? Перш за все, через те, що зробити такі елементи вручну практично нереально. До того ж це вимагає значних витрат часу. Верстати з ЧПУ гарантують втілення в життя найсміливіших дизайнерських фантазій.

Але обов’язково переконайтеся в наявності якісного сучасного обладнання в підприємства, яке надає ці послуги, а також у високій кваліфікації персоналу для роботи з таким обладнанням. Крім того, важливо стежити, щоб не було перевитрат матеріалу через халатне ставлення до розкроювання. Це важливо, коли замовник хоче отримати гарнітур з досить дорогих матеріалів, адже неправильне розкроювання може спричинити їх зайві втрати, які можуть становити до 50% усіх плит.

Найпоширенішими видами фрезерування є:

  • радіусні, криволінійні розрізи;
  • обробка деталі конструктором;
  • мінімальний складний фрезерний розріз;
  • 3D-фрезерування;
  • фрезерування фасадів.

Необхідною умовою якісного виконання фрезерувальних робіт є точні електронні креслення, які завантажуються у верстат із ЧПУ. За відповідної кваліфікації ви можете підготувати їх самостійно або довірити цю роботу професіоналам. Для цього потрібно досить докладно розповісти, що саме ви хочете побачити в підсумку.

На ринку добре себе зарекомендувала компанія «ВіЯр». Тут ви не тільки можете замовити виготовлення меблів вашої мрії з нуля, а й скористатися послугами кваліфікованих фахівців зі створення окремих елементів і деталей майбутнього шедевра. Тож не бійтеся експериментувати, адже іноді власні ідеї можуть виглядати ефектніше за визнані дизайнерські рішення.



• не пропусти