Металопластикові вікна в Києві за найкращою ціною

491

Металопластикові вікна в Києві за найкращою ціною

Нові стандарти скління передбачають заміну старих дерев’яних віконних конструкцій на пластикові, Металопластикові вікна Windom ECO - компанія "4 етаж"так як вони володіють масою достоїнств. У числі головних переваг більш високі показники теплозбереження і шумоізоляції, практичність і зручність експлуатації. При цьому купити металопластикові вікна дешево абсолютно реально! Для цього достатньо зробити замовлення на спеціалізованому сайті «4 этаж. Окно От и До». Тут ви знайдете найширший асортимент і самі низькі ціни на металопластикові вікна, Київ рекомендує цю компанію як одну з найкращих в Україні. У числі послуг даної віконної фірми скління будинків, квартир, комерційних будівель, балконів і лоджій. Гарантія надається на 5 років.

Найдешевші металопластикові вікна (Київ)

Купити вироби ПВХ дешево можна в секторі економ, в який увійшли українські профільні системи ПВХ трикамерної комплектації. Вони оснащуються однокамерними склопакетами і комплектуються стандартною фурнітурою. При цьому відмінні технічні характеристики цих світлопрозорих конструкцій забезпечують оптимальний рівень тепла і тиші в приміщенні. Базові металопластикові вікна Київ визнав найбільш затребуваними для скління балконів і заміни «радянських» старих вікон на нові. В асортименті такі марки профілю:

* AFT Vista – максимальна економія та елегантний дизайн.

* WDS Millenium – повна адаптація до кліматичних умов України.

* OpenTeck – комплексний підхід до недорогого засклення.

* Windom Eco – сучасний формат доступних пластикових вікон.

* EuroLine – якісний підхід до оформлення віконних прорізів.

Металопластикові вікна EuroLine - компанія "4 етаж"Вибираючи недорогі металопластикові вікна в Києві, ви зможете утеплити своє житло при мінімальному бюджеті. Сучасні вироби ПВХ дозволять вам забути про протяги і прохолоду в зоні віконних блоків. З новими пластиковими рамами у вашому будинку стане тихо, тепло і затишно.

Купити металопластикові вікна – Київ, «4 этаж»

В інтернет магазині «4 этаж» можна купити українські, німецькі, польські металопластикові вікна, Київ останнім часом віддає перевагу утепленим варіантам ПВХ. Це клас виробів, який виготовляється з п’яти-, шестикамерного профілю і двох-, трикамерних склопакетів. Крім вищеописаних українських брендів вашій увазі будуть запропоновані віконні системи Rehau, Veka, Salamander, KBE. Найбільш популярною вважається марка Рехау – сьогодні це лідер продажів в усьому світі. На сайті «4 этаж» на вікна Рехау ціна найнижча! Ви можете замовити їх в різних серіях для будь-яких цілей.

На всі замовлені металопластикові вікна (Київ, передмістя, область) діють акції: безкоштовні заміри, енергозбереження в подарунок, знижки до 7%! Активно працює програма покупки вікон в кредит з державною компенсацією до 70% – «Тепла оселя»! Заявки приймаються за телефоном або на сайті в режимі онлайн.



• не пропусти