7 крутих готелів, які втілили дитячу мрію про будиночок на дереві

5138

Напевно, кожен у дитинстві мріяв про будиночок на дереві, але не у всіх вийшло втілити це в життя. Тепер це стає можливим. Правда, не назавжди, а лише на час: деякі готелі пропонують зупинитися в номерах, побудованих на деревах.

Keemala, Таїланд

Готель Keemala пропонує своїм гостям зупинитися в номерах під назвою Bird’s nest, або, в перекладі на українську, «пташине гніздо». У цьому номері, крім всіх зручностей, є навіть особистий 30-метровий басейн.

Tree Hotel, Швеція

Якщо тропічні ліси вас не приваблюють і вам більше подобаються скандинавські види, то ваш шлях лежить до Швеції, в Tree Hotel. Тут гості можуть вибрати один з декількох несхожих один на одного будиночків на деревах. Вони побудовані в різних стилях: є будинок дерев’яний, дзеркальний і навіть у вигляді НЛО.

Azulik – Adults Eco-Resort & Maya Spa, Мексика

Якщо ви втомилися від благ цивілізації, то цей готель точно для вас. У дерев’яних будиночках на палях немає ні телефону, ні інтернету, ні електрики. До послуг гостей пропонується оздоровчий центр і відокремлений нудистський пляж. А в кафе подають органічні страви.

Tsala Treetop Lodge, ПАР

Захоплюючим видом на ліс можна насолодитися з номера на верхівці дерева в готелі Tsala Treetop. У кожному номері є відкрита веранда і невеликий басейн. Також в готелі є підвісна тераса, на якій гості можуть милуватися навколишніми краєвидами під час їжі.

Japamala Resort, Малайзія

На острові Тіоман у тропічному лісі захований готель, дістатися до якого можна тільки по воді. З дерев’яних будиночків, побудованих на деревах, відкривається дивовижний краєвид на Південно-Китайське море.

Eureka Springs Treehouses, США

Незвичайний готель з номерами, розташованими на кедрових колодах, знаходиться у США. Кожен будиночок оформлений в стилі різних міст. Тому постояльці можуть вибрати, де жити: у Венеції, Нью-Йорку, Санта-Фе або Парижі.

Tentsiles, Фінляндія

Екотабір в національному парку Нууксіо – це не звичайне наметове містечко: намети тут підвішені високо над землею на деревах. Додає вражень прекрасна природа, піші прогулянки і купання в озері.

 



• не пропусти