Legoland Hotel – готель в стилі відомого дитячого конструктора

650

LEGO – це один з найпопулярніших брендів на планеті, легко впізнаваний як дітьми, так і дорослими в будь-якій країні світу. І під цією назвою зараз існує не тільки конструктор, але і безліч інших товарів і послуг. Наприклад, у Каліфорнії нещодавно навіть відкрився готель Legoland Hotel .

LEGO-архітектура – це ціла галузь мистецтва, молода, помітна і перспективна. Сотні людей професійно працюють на цьому терені по всьому світу. Приміром, художник Уоррен Елсмор (Warren Elsmore), який створив зі згаданого конструктора копію значущих об’єктів Олімпійського села в Лондоні . Але нещодавно в Каліфорнії з’явився об’єкт, який затьмарив собою існування всіх інших архітектурних виробів з LEGO. Мова йде про повномасштабний готель Legoland Hotel, відкритої в тематичному парку розваг у місті Карлсбад.

Звичайно, цей готель не створенийзі справжніх кубиків конструктора LEGO. Це було б абсолютно нефункціонально. Його зовнішній вигляд лише стилізований під це. Втім, з боку здається, що все по-справжньому!

І, насправді, так і є! Внутрішнє оздоблення готелю Legoland Hotel в більшості своїй зроблене саме з конструктора LEGO. З нього створена значна частина меблів, фурнітури й аксесуарів, розташованих усередині готелю.

Та й самі номери готелю будуть тематичними. Любителі конструктора LEGO із задоволенням виявлять там кімнати, присвячені найвідомішим за темою конструкторам, що випускається цією датською компанією, – піратам, казковим замкам, древнім цивілізаціям, тваринному світу і т.д. Кожен номер у готелі Legoland Hotel буде включати в себе дві житлових кімнати : батьківську і дитячу. У першій буде знаходитися велике двоспальне ліжко, в другій – двоповерхове ліжко, яку так люблять діти і підлітки.

Готель Legoland Hotel – це місце, де люди наближаються до казки як ніде більше. Вони самі стають її частиною, вони занурюються в атмосферу тих місць, про які до цього лише мріяли, збираючи конструктор LEGO.

Legoland Hotel - готель в стилі відомого дитячого конструктора (1)

Legoland Hotel - готель в стилі відомого дитячого конструктора (2)

Legoland Hotel - готель в стилі відомого дитячого конструктора (3)

Legoland Hotel - готель в стилі відомого дитячого конструктора (4)

Legoland Hotel - готель в стилі відомого дитячого конструктора (5)

Legoland Hotel - готель в стилі відомого дитячого конструктора (6)



• не пропусти