Готель Lake McDonald Lodge, США.

253

Готельний комплекс Lake McDonald Lodge є прекрасною базою для вивчення західній частині Національного парку Глейшер в штаті Монтана. Вперше відкрив свої двері в 1914 році, готель Lake McDonald Lodge побудований в стилі швейцарського шале на східному березі найбільшого в парку озера Макдональд.

Лобі основної будівлі готелю являє собою великий відкритий простір висотою в три поверхи з балконами та номерами, обставлене в центрі масивної, зручними меблями, мисливськими трофеями і каміном. Поряд з головною будівлею готелю, яке було включено в список Національних історичних пам’яток Америки, зручно розташовані автостоянка, кафетерії, ресторан, кав’ярня і піцерія, а також безліч невеликих індивідуальних і багатоквартирних котеджів з окремою парковкою. Всі номери готельного комплексу, включаючи котеджі, обставлені в сільському стилі, відповідному епосі, в якій були побудовані, всі вони мають окремий душ і туалет. Кількість номерів у готелі обмежено, якщо ви не встигнете забронювати номер або будиночок на початку сезону, то, швидше за все, потрапити в Lake McDonald Lodge вийде тільки восени.

Розвалитися з келихом улюбленого напою в руці на веранді з видом на озеро Макдональд – один з популярних видів відпочинку у гостей. Крім можливості нічого не робити готель пропонує круїзи на катері по мальовничому озеру, автобусні тури по «Дорозі до сонця», програми кінних прогулянок і безліч інших колективних та індивідуальних послуг.

Ковры нуждаются в постоянной уборке, чистке и тщательном уходе. Если вам нужно почистить ковер, посетите сайт chistim.kiev.ua, так как тут чистят коври

Готель Lake McDonald Lodge, США. (1)

Готель Lake McDonald Lodge, США. (2)

Готель Lake McDonald Lodge, США. (3)

Готель Lake McDonald Lodge, США. (4)

Готель Lake McDonald Lodge, США. (5)

Готель Lake McDonald Lodge, США. (6)

Готель Lake McDonald Lodge, США. (7)

Готель Lake McDonald Lodge, США. (8)

Готель Lake McDonald Lodge, США. (9)

Готель Lake McDonald Lodge, США. (10)

Готель Lake McDonald Lodge, США. (11)

Готель Lake McDonald Lodge, США. (12)



• не пропусти