Найкращі курорти Барбадосу

463

Зручність і доступність, які супроводжують розкішний відпочинок в Барбадосі, дозволяють своїм гостям легко залишити всі свої проблеми вдалині. Неперевершеною красою східних тропічних островів Карибського моря можна насолоджуватися без необхідності щоразу оплачувати бажані послуги. Турист з легкістю може знайти собі тур, в якому все буде включено до найдрібніших деталей. Тут ми перерахуємо всі кращі курорти Барбадосу.

Almond Beach Club & Spa ****

Захоплюючі види блакитного Карибського моря немов заманюють туристів на пошуки романтичних пригод. Навіть найпростіші номери готелю мають вид на океан і сад. Гостям надається великий асортимент екзотичної їжі, яку подають в затишних готелях, бари розташовуються недалеко від басейнів. На території Almond Beach Club & Spa також є тенісні курорти. Гостям надається безкоштовне користування безмоторних човнів для плавання уздовж приватного пляжу готелю, де складні коралові рифи ваблять своєю загадковістю.

курорты барбадоса

Gap Hotel ***

Цей курорт орієнтований на сімейні пари з дітьми. Готель пропонує відвідувачам великий асортимент ресторанів, нічних клубів, а також розважальних заходів для всієї родини. Діти можуть грати на контрольованій дитячому майданчику, якщо дорослі захочуть відокремитися для походу в казино, або для гри в гольф.

Tamarind Cove Hotel *****

У цьому готелі недавно були відремонтовані більше 100 номерів. Не дивлячись на те, що цей курорт уподобали в основному сім’ї з дітьми, рідше галасливі компанії, він як і раніше може представити приголомшливу романтичну обстановку дл закоханої пари. На території готелю є 3 басейни, всілякі спа-вишукування, безліч види водного транспорту і багато інших цікавих родзинки.

Crystal Cove ****

Розташований на західному узбережжі Барбадосу, курорт Crystal Cove в Сент-Джеймс пропонує своїм гостям красиві види на океан, білі піщані пляжі, тропічні схили з видом на місто. Кожен з 88 комфортабельних номерів готелю оснащений кондиціонером супутниковим телебаченням та іншими благами прогресу. Crystal Cove на своїй території має 3 ресторани, бар, спеціальний дитячий клуб, 3 басейни і водно-спортивні розваги.

Turtle Beach Resort ****

Turtle Beach Resort щедро дотримується свого головного умови: коктейлі біля басейну, екзотичні послуги салонів, винятковий доступ до ряду пам’яток і багато іншого входить в систему «все включено». Гостей також чекають 3 вишуканих ресторану, білі піски в декількох кроках від апартаментів, і багато інші приємні сюрпризи.

Fairmont Royal Pavilion *****

Оточений тропічними садами і піщаному пляжем, Fairmont Royal Pavilion, розташований на мальовничому узбережжі Платина Барбадос. Кожен з номерів оформлений у традиційному стилі Карибського басейну. Гості можуть користуватися приватним пляжем, басейном, безліччю водних видів спорту, гольф-клубом, послугами няні і спа-послугами.

Sea Breeze Beach Hotel ***

Це відокремлене від шуму і туристичної суєти місце – те, що потрібно для гарного відпочинку. Їжа та напої двох ресторанів, бар на пляжі – включені у вартість туру. Також у вартість включені всі водні види спорту.

Mango Bay Resort Saint James ***

Mango Bay розташований на західному узбережжі Барбадосу. Добре обладнані апартаменти повністю мебльовані, до того ж у кожному номері є балкон. Гості можуть відвідувати шведський стіл, або користуватися меню кухні прямо під відкритим небом.

Island Inn Hotel ***

Цей повністю відреставрований готель був спочатку побудований в 1804 році, як місце для зберігання рому, для британського полку, а тепер готель пропонує 24 чарівних номери розташованих в тихому саду, серед пальм і тропічних квітів.

Waves Beach Resort ****

Один з кращих курортів Барбадосу призначений виключно для дорослих людей. Номери мають розкішний вид на безтурботну бухту, гості можуть насолоджуватися великими басейнами і спа-центрами на території готелю. Три чудових ресторани і 2 жвавих бару обіцяють втамувати будь-яку спрагу і апетит.