Готель для любителів висоти

134

Цей захоплюючий дух готель Hilton Pattaya знаходиться в Тайланді. За рівнем розкоші та краси навколишнього середовища він не поступається провідним готелям і особнякам світу. Це воістину райський куточок на Землі.

Розташований в одній з найкрасивіших областей Таїланду, готель Хілтон Паттайя представляє на огляд відвідувачів приголомшливі образи і новомодний дизайн, зразки якого можна споглядати тільки в області художників абстрактного мистецтва. З архітектурою, настільки ж витонченою і плавною, як і саме море, це затишний притулок пропонує мандрівникам істинне спокій у всіх його проявах і формах.

Є тут і стали вже популярними басейни-інфініті, які відкривають відвідувачам вид на навколишні ландшафти плавно зливаючись з обрієм. Звичайно ж відразу стає зрозуміло, який рівень цього курорту, адже такі споруди можна побачити тільки в самих вишуканих місцях світу.

Тут змішується ультрасучасний дизайнерський і архітектурний стиль, поряд з традиційною південно-східною азіатською естетикою. Все це змішалося в загальному концепті готелю Хілтон Паттайя, заспокійливі дух сади, оточені унікальними водними каналами, і безліч інших дрібних деталей, що радують око. Багато тут і модних відкритих зовнішніх приміщень, які створюють атмосферу ідеального тропічного притулку.

Готель для любителів висоти (1)

Готель для любителів висоти (2)

Готель для любителів висоти (3)

Готель для любителів висоти (4)

Готель для любителів висоти (5)

Готель для любителів висоти (6)

Готель для любителів висоти (7)

Готель для любителів висоти (8)