В Монако відкрилось яхт-шоу

198

Королі яхтової індустрії, власники кращих яхт, потенційні покупці – всі зберуться в Монако з 19 по 22 вересня. Протягом чотирьох днів пройде виставка, на якій буде представлено більше п’ятисот розкішних яхт, провідних компаній з усього світу. Акули індустрії, провідні дизайнери, постачальники обладнання для яхт зберуться в порту “Hercule” в Монако, щоб побачити останні новинки яхт-індустрії.

Організатори анонсують напруженість на ринку яхт в наступному році. Гіель Таларіда, генеральний директор шоу, заявив: “Ми з радістю констатуємо факт, що яхт-шоу в Монако є важливою подією і багато яхтингових компаній не можуть дозволити собі пропустити цей захід. Наше завдання полягає в тому, щоб дати можливість максимально якісно представити свої продукти. Основним завданням учасників є планування бізнесу на наступний рік. Ми налагодили партнерські відносини з найбільшими гравцями яхтингового бізнесу. Вони прекрасно розуміють, як важливо для бізнесу опинитися в потрібному місці в потрібний час, наше шоу-це прекрасна можливість”.

100 суперяхт і мегаяхт будуть виставлені в порту “Hercule, серед них близько 40 нових моделей. У Монако будуть представлені тільки найкращі яхти – довжина від 25 до 90 метрів (середня яхта – 46 метрів) і близько 40 нових моделей. Команда Monaco Yacht Show (MYS) вже підтвердила участь деяких яхтових гігантів, таких як Mogambo, яка представить 74-х метрову Суперяхта, випущену на німецькому заводі Nobiskrugin в жовтні 2011 року.

Однією із зірок шоу стане яхта Better Place (50.5 метрів), випущена компанією Wally в Монако. Better Place є найбільшим судном з вуглеводневого волокна, побудованим за стандартами RINA Green Start. Також на шоу буде виставлена ​​яхта “Diamonds are Forever”, яку власник яхти назвав на честь Джеймс Бонда. Ця елегантна 61-а метрова яхта була випущена в листопаді 2011 року компанією Benetti і є збалансованим поєднанням традиційного дизайну та інноваційних рішень у фірмовому стилі французької верфі. Проголошена “Sailing Superyacht of the Year” в 2012 році, а так само отримала п’ять світових нагород Суперяхта Vertigo, безумовно стане однією з найбільш очікуваних в Монако. (67,2 метра, побудована на верфі Alloy Yachts).

У цьому році MYC представить абсолютно нову виставкову зону площею 650 квадратних метрів в самому центрі виставки. Тут можна проводити ділові зустрічі, обіди, самі вимогливі клієнти залишаться задоволені. Upper Deck Lounge – це вишукані шатри, встановлені на місці старого ресторану. Оформленням Upper Deck Lounge займалися дизайн-студія Sabrina Monte-Carlo, італійський дизайнер Паола, компанія Baccarat і галерея оперного мистецтва. Зручні зони для переговорів доступні для всіх учасників шоу.

Також в шоу візьме участь новий офіційний спонсор – німецький виробник автомобілів BMW. Компанія представить на шоу свою нову модель BMW 7-ої серії. Розкішний салон автомобіля поєднує стильний дизайн і комфорт. Швейцарська годинна компанія Ulysse Nardin четвертий рік поспіль стає спонсором шоу і в черговий раз представить нові моделі годинників.

В Монако відкрилось яхт-шоу (1)

В Монако відкрилось яхт-шоу (2)

В Монако відкрилось яхт-шоу (3)