Коли покупка тільки радує

105

Знижки – знижки – знижки
Побачивши це чарівне слово, багато хто починає гортати сторінки в надії знайти щось цікаве. І це абсолютно логічне бажання, тому що купувати щось, не тільки не переплачуючи, але ще і маючи можливість заощадити, – це мрія кожного з нас. Тільки далеко не у кожного вистачає часу на те, щоб гортати безліч сайтів в надії знайти на них бажані знижки на різні групи товарів. Це вже не кажучи про те, що поза інтернетом в пошуках знижок потрібно бродити довго і нудно, втомлюючи свої ноги.

Саме тому так привабливі знижки в інтернеті. А ще більш привабливі вони в тому випадку, якщо вдається знайти сайт, на якому зібрані знижки на різні групи товарів або послуг. Тобто це такий випадок, коли можна не бродити по сторінках, а конкретно зайти на один сайт і побачити, що ж такого цікавого, що ж такого скидочного пропонується в конкретному регіоні. Наприклад, знижки в Рівне можна знайти на сторінці http://www.superdeal.com.ua/rovno/ . В цьому випадку можна знайти масу привабливих пропозицій з різних областей (туризм, спорт, предмети для дому, гарний одяг і інші радощі). Так що спасибі інтернету ще й за це.

До речі, не потрібно плутати два різних поняття

На запит про можливі знижки пошукова система нерідко видає і сторінки, на яких є оголошення про розпродаж. Але це зовсім різні поняття! Спробуємо розібратись у цьому. Розпродаж передбачає такі випадки:
* Закриття торгової точки або її переїзд в інше місце,
* Заміна асортименту в торговій точці,
* Банкрутство (найсумніший варіант),
* Той випадок, коли на товар закінчується термін придатності.

А знижки робляться з інших приводів:
* До свят,
* За певними минулими сезонами,
* З урахуванням проведення рекламної акції того чи іншого бренду,
* При покупці декількох певних товарів (якщо це було встановлено правилами продавця) і так далі.

А тому, не дивлячись на те, що і знижки, і розпродажі істотно економлять наші кошти, ставити між ними знак рівності не можна.

І повернемося саме до знижок

Спробуйте змінити в пошуковику запит про те, коли з’явилися знижки. Відповіді на нього не дає ні Яндекс, ні Гугл. Ось про перші розпродажах обидва пошукача з задоволенням розповідають. У чому ж загадка? Складно сказати.

Але головне не те, коли і де вони з’явилися, а в тому, що ми сьогодні завдяки їм маємо можливість купувати товари і замовляти послуги за зниженою ціною, а це дуже приємна можливість, причому приємно і нам, і нашим гаманцям.



• не пропусти