Гірськолижний курорт Буковиця запрошує любителів активного зимового відпочинку на завершення сезону

505

Коли за календарем почалась весна, але ще хочеться відправитися куди-небудь, де є сніг: покататися на лижах, поваляться в заметах, подихати чистісіньким повітрям. У місті у нас немає такої можливості. Де знайти задоволення любителю такого активного відпочинку?

Відправляйтеся на лижний курорт Буковиця! Проект був запущений на початку 2016 року і вже встиг привернути увагу багатьох любителів покататися на лижах. Всього 35 км відділяють урбаністичну повсякденність від справжньої зимової казки. Курорт обладнаний за всіма правилами організації подібного роду закладів. На першому місці, звичайно, гірськолижні траси для дітей і дорослих. Все необхідне спорядження для безпечного спуску можна орендувати в службі прокату. В наявності сноуборди, комплекти лиж, одяг, рукавички, шоломи, лижні окуляри та інша екіпіровка. Траси ратракерні, працюють три підйомники, умови безпеки дотримані. Ведеться онлайн відео трансляція всіх маршрутів.

Привабливим курорт став не тільки для відпочиваючих тут і жителів Борислава, в граничній близькості від якого пролягають траси. Але і для курортних Трускавця і Східниці, що також розташувалися в межах Буковиці (назва курорту походить від назви гори).

Саме час уже почати бронювати місця на гірськолижний курорт буковіци bukovytsia.com. Адже скоро кінець сезону, як ще можна активно і весело провести час, а то й стати на лижі, та прокотитися по засніженому схилу гори! Якщо ви вже бувалий лижник, вибирайте трасу складніше. Для тих же відпочиваючих, хто вперше планує спуск, працює гірськолижна школа. З інструктором кататися куди безпечніше, особливо, якщо мова йде про дитину (дитяча траса 250 м). Хоча багато дітей легко дадуть фору багатьом дорослим.

Клієнти, кому вдалося випробувати траси курорту ще раніше, відзначають високий професіоналізм в організації гірськолижного відпочинку. Зауважимо, що швидкий перший сніг і низька температура у Львівському регіоні радує любителів лижного спорту ще від листопада.

А ще гірськолижний комплекс «Буковиця» запрошує всіх любителів гірськолижного спорту прийняти участь в змаганнях зі слалому-гіганту серед аматорів «Весняний кубок», які відбудуться 12 березня 2017 року. До участі в змаганнях допускаються всі бажаючі, хто вміє кататися на лижах або сноуборді і прагне перевірити рівень своєї майстерності, а також ветерани, діючи тренери та інструктори гірськолижного спорту спорту і сноубордингу.



• не пропусти