Як вибрати онлайн гру

245

  Напевно багато хто з нас задавалися питанням: «Як правильно вибрати онлайн гру?», «В яку гру пограти?», Або «яка гра мені цікава?»
 
   Дане питання буде завжди актуальний – так би мовити «в моді». Перш за все, це пов’язано з тим, що в пошуках унікальної і якісної онлайн ігри знаходяться безліч гравців, в числі яких є і новачки, і ті, хто побачив багато чого подібного.

У принципі, їх об’єднує одна мета – отримати задоволення від гри в браузерні онлайн ігри.
 
   Однак перед тим як почати перебирати всі можливі варіанти, необхідно визначитися з ігровим жанром, для дівчат існують тематичні сайти, такі як www.games-girll.com. Оскільки природженого воїна тягне до героїчної битві і неймовірною слави, ніж грати за футбольного менеджера.

Досвід в онлайн іграх

Другим критерієм відбору браузерної гри є наявність досвіду в подібних онлайн розвагах. Так як більшість ігор має хитромудрий сюжет, який розрахований на бувалого користувача. У деяких випадках вони навіть не мають вступного навчального процесу.
 
Якщо Ви належите до гравців, які тільки-тільки освоюють браузерні нововведення, то рекомендується почати з таких ігор, як «Дракони», «Техномагия», «Гладіатори», «The Settlers», де за Вами буде закріплений так званий радник. З його допомогою Ви зможете швидко освоїтися в грі і почати розвиватися.

Доступність і безоплатність ігор

Третім і важливим критерієм вибору браузерних онлайн ігор є загальна доступність і безоплатність. З приводу цього серед гравців побутують різні думки: деякі вважають, що скрізь можна знайти лазівку і непогано розвиватися, а деякі (більшість) усіма сила «проти» вливання реала і відмовляються грати.
 
   Звичайно, можна зрозуміти і тих і інших. Але, на жаль, більшість онлайн ігор зводиться до вливання реальних грошей, так як якщо спочатку можна ще хоч якось розвиватися, то вже на старших рівнях конкурувати з «реальщікамі» стає просто неможливо. Незважаючи на всі обурення, адміністратори онлайн ігор самі розуміють, що тиснути грошима на гравців безглуздо, так як вони можуть піти до конкурентів, і надають різні бонуси, за допомогою яких можна грати цілком якісно і практично нічим не поступатися донатори.
 
   До числа ігор, де вливання грошей є лише формальністю і при цьому не приносить особливих привілеїв, відносяться всі перераховані вище гри для новачків, а так само «9 Драконів», «Grepolis», «11X11 – 1» і багато інших.

Унікальність

Ну і на кінець, четвертим і останнім критерієм вибору онлайн ігор є унікальність. Перш за все, тут мається на увазі цікава і захоплююча лінія розвитку подій і безпосередньо оригінальність гри. Тобто, «несхожість» на більшість інших ігор, де найчастіше розробники змінюють зовнішній вигляд монстрів, персонажів і вносять невеликі зміни. Однак бувають і такі винятки, коли «копія» має більший попит, ніж «оригінальність». До числа таких ігор можна віднести OneWorld і інші.


Висновок

Міркувати на цю тему можна нескінченно довго. Вибрати онлайн гру – не велика проблема.
 
   Пропонуємо вам ознайомитись зі списком актуальних і трендових ігор, в які зараз грає більшість геймерів рунета:
 
   Головне – це пробувати, грати і отримувати задоволення! Починайте, Вам обов’язково сподобається!



• не пропусти