Найкращі Різдвяні фільми для підняття настрою

960

Різдвяні свята – найдовші зимові канікули, коли всі залишаються вдома в колі родини, близьких людей та друзів. Неймовірно затишні вечори надихають на перегляд Різдвяних фільмів. Які ж новинки кінематографії можуть зацікавити та не залишать байдужими? Наберіться трішечки терпіння, про найцікавіші фільми і буде йти зараз річ

Рейтинг захоплюючих зимових фільмів 2020 року

Звісно у кожного свої пристрасті щодо вибору жанру кіно: дехто полюбляє пригоди, дехто екшн, а інші не уявляють світ кінематографії без романтики. Однак, протягом зимових канікул ми всі з великою зацікавленістю дивимося фільми про Різдво та Новий Рік. Пропонуємо Вам до перегляду фільми, які здобули шалені рейтинги переглядів:

  • «Хроніки Різдва» – на кануні Різдва брат із сестрою – Кейт та Тедді – збираються зняти на відео момент появлення Санти у їхньому будинку. Даний задум перевтілюється у неймовірну пригоду, про яку діти не могли й мріяти. Разом с казковими ельфами та оленями діти допомагають Санті врятувати свято Різдва.
  • «В пошуках Санта Лапуса» – Санта Клаус напередодні Різдва отримує досить неординарний подарунок – білого іграшкового песика, якого Велика Різдвяна Бурулька перевтілює в справжнісіньку собаку і дає йому прізвисько Санта Лапус. Місією Санта Лапуса стає пошук Санта Клауса, який загубився в Нью-Йорку.
  • «Зберігачі снів» – команда в складі Зубної Феї, Кролика, Пісочного Чоловічка та Северянина згуртувалися щоб зберегти дитячі мрії від злих посягань Кромешника.

Крім зазначених фільмів в новорічні свята майже кожен буде передивлятися улюблені всіма «Карнавальна Ніч», «За двома зайцями», «Один вдома» та безліч інших кіно. Розклад показу новорічних фільмів та телепередач можна подивитися на офіційному сайті TV Meta. Бажаємо приємного перегляду та затишку в родині!

Різдвяні канікули по-українськи

Значну прихильність серед глядачів займають новорічні мюзикли з участю вітчизняних зірок шоу бізнесу. Так, щороку ми передивляємося різдвяні постанови такі як «Вечори на хуторі поблизу Диканьки» та «Попелюшка».

Цього року українські зірки готуються для прихильників новий мюзикл, який зачарує своїми масштабами, казковими декораціями та комп’ютерною графікою високого рівня. Вітчизняні співаки та співачки, актори, телеведучі напередодні Нового року перевтілились у чарівних героїв та подарують нам неймовірне відчуття свята.

Бажаємо щасливого Нового року та Різдва!

 



• не пропусти