Опублікoвані дивoвижні фотoграфії, зроблені з дрoнів

549

Відоме видання CNN опублікувало фотопідбірку знімків, зроблених за допомогою безпілотних пристроїв, пише НВ.

Вражаючі фото, що демонструють світ з висоти пташиного польоту, були представлені на спеціалізованому порталі Dronestagram, де фотографи публікують свої дивовижні дрон-знімки в жанрі аматорської аерозйомки.

У фотопідбірці представлені знімки найбільш відомих пам’яток планети, включаючи статую Христа-Спасителя і знаменитого пляжу Копакабана в Ріо-де-Жанейро, а також полів тюльпанів в Голландії і інших дивовижних куточків планети.

В інтерв’ю з CNN засновник порталу Dronestagram Ерік Дюпен поділився своєю думкою на тему того, чому дрон-фотографії набирають все більшу популярність:

«Мені здається, це пов’язано з тим, що всі ми мріємо літати. Просто подивіться на людей в літаку, які прагнуть сісти біля ілюмінатора, щоб насолодитися дивовижними видами. Завдяки новим технологіям ми тепер можемо подивитися на планету зверху і це дивно. Мені здається, дрон-знімки дають нам всім можливість подивитися на світ з іншої, незнаної раніше сторони – відчути себе птахом і насолодитися неймовірними краєвидами», – говорить він.

Також дивіться наші ролики з висоти пташиного польоту

Відео знято нашими партнерами зі Студії Falcon (http://www.falcon.org.ua/)

Дивіться більше відео України з висоти пташиного польоту на нашому каналі youtube.com



• не пропусти