Xiaomi Mi Band 4 надходить у продаж: найважливіші подробиці

    905

    Більш ніж півроку по мережі ходили різні чутки про даний наручний гаджет, але ось нарешті всім їм прийшов кінець, тому що фінансовий директор компанії Huami Девід Цуй розповів про те, що розробка Xiaomi Mi Band 4 успішно завершена, а вийде цей наручний гаджет абсолютно точно вже в 2019 році, коли всі бажаючі зможуть його собі купити. Компанія Huami є одним з дочірніх підприємств Xiaomi, займаючись саме переносною електронікою, тобто фітнес-браслетами і смарт-годинниками.

    За словами високопоставленого співробітника, який доклав свою руку до створення спортивного браслета нового покоління, він отримає революційну нову можливість, зустріти яку в будь-яких інших пристроях такого типу просто неможливо. Таких особливостей виявиться відразу кілька, але серед них буде одна головна, тому що вона виявиться просто фантастичною, пообіцяв Девід. Про що саме йдеться, він не уточнив, але запевнив усіх у тому, що Xiaomi Mi Band 4 гарантовано виправдає очікування кожного покупця.

    Швидше за все, анонс даного наручного гаджета трапиться вже в другій половині червня цього року, а через кілька тижнів Xiaomi Mi Band 4 надійде в продаж на території Китаю, а потім, через якийсь час, він стане доступний на міжнародному ринку. Відомо, що даний трекер отримає кольоровий OLED-екран з підтримкою сенсорного управління, магнітну зарядку, можливість робити ЕКГ, ремінець з надійною застібкою, а також, крім того, цілу масу інших особливостей, всі з яких гарантовано порадують покупців.