Електричний велосипед з запасом ходу до 120 км: Xiaomi представила HIMO electric bicycle T1

    253

    Новинка оцінена в $ 445.

    15 квітня китайський регулятор 3С опублікував нові вимоги до електричних велосипедів в Китаї, і тепер всі виробники повинні тримати їх в розумі, інакше моделі просто не отримають відповідні сертифікати та дозволи на продаж. В цьому плані потенційним покупцям нового електровелосипеда Xiaomi боятися нічого — він новим вимогам регулятора відповідає.

    Новинка називається HIMO electric bicycle T1. Поки вона представлена на платформі колективного фінансування Xiaomi за ціною середнього смартфона – $ 445 в еквіваленті. А при наборі запланованої суми коштів надійде в продаж в Китаї 4 червня.

    У тому, що велосипед виявиться популярним, сумніватися не доводиться. Адже при цілком помірній ціні він пропонує вельми цікавий дизайн (якби не педалі, його взагалі можна легко прийняти за мопед) і пристойні характеристики. Наприклад, акумулятор складається з 13 літієво-іонних модулів загальною ємністю 14 000 мАг з напругою 48В і силою струму 14 або 28А. У максимальній конфігурації запас ходу досягає 120 км.

    У рух велосипед приводиться безколекторним двигуном постійного струму потужністю-350 Вт. Також в пристрої застосовані гідравлічні дискові гальма (на передньому колесі) і система перемикання з ближнього світла на дальнє і навпаки.



    • інші новини