В мережі з’явився прес-рендер Nokia 9 PureView

    128

    У цьому місяці очікується нашестя нових мобільників і багато хто з них дебютують на виставці MWC 2019. Будуть серед дебютантів і смартфони Nokia, і вони покажуть, як компанія планує відвойовувати собі позиції на ринку. Одним з запізнілих пристроїв стане флагман Nokia 9 PureView. Вже давно відомо про те, що він отримає п’ять датчиків на задній панелі і черговий прес-рендер флагмана, опублікований ресурсом 91mobiles, це підтверджує. Але нове зображення цікаве тим, що воно показало ще ряд відмінних рис новинки.

    Своїм фасадом Nokia 9 PureView сильно змахує на інші пристрої на ринку, що пропонують витягнутий дисплей формату 18: 9. Уважні користувачі обов’язково помітять, що відступи на торцях могли б бути і тоншими. У плані витонченості панелей вище і нижче матриці, новинка Nokia програє іншим флагманам на ринку. Рендер дає розуміння, що смартфон отримає наекранний сканер відбитків пальців, а тильна кришка, по всій видимості, виконана зі скла.

    Відомо, що в основі Nokia 9 PureView буде лежати платформа Snapdragon 845 в зв’язці з 6/8 Гб оперативної пам’яті. Смартфон має запропонувати AMOLED-дисплей діагоналлю 5,99 дюймів з роздільною здатністю QuadHD +, фронталка на 12 Мп, акумулятор ємністю 4150 мАг з швидкою зарядкою QC 3.0 і п’ять датчиків на задній панелі 16 Мп + 16 Мп + 8 Мп + 5 Мп + 3D ToF з оптикою Zeiss.