«Гучне повернення»: Маріо від Nintendo підкоряє мережу

    202


    «Nintendo of America», філія японської компанія з розробки комп’ютерних ігор і консолей, днями написала в соціальних мережах про випуск нової гри для смартфонів. Гру назвали «Dr. Mario World », і вона вже підкорила мережу. Як кажуть розробники, новинка стане франшизою відомої головоломки про доктора Маріо. Мета гри полягає в тому, щоб усунути паразитів, які кишать в головоломці.

    Нова гра, на думку розробників, може принести не поганий прибуток в сфері ігор для смартфонів – казуальна гра-головоломка дозволятиме вийти з гри, коли є така необхідність, а потім повернутися до неї і продовжити. Минула гра «Super Mario Run» була не сильно вдалою через ціни: щоб грати в повну гру, потрібно було заплатити не маленьку суму.

    «Доктор в справі! Маріо знову надягає білий халат в мобільній грі «Dr. Mario World », орієнтованій на глобальний реліз на початку літа 2019 року.» – пише група розробників в Twitter. Ще невідомо до кінця, що з себе представлятиме це «гучне повернення» Маріо, що всім полюбився, на наші смартфони.

    Ігри Маріо від Nintendo, які закінчуються на «World», означають, що вони є платформером, тобто основною дією є стрибання з особливих платформ або ходіння по сходах. У джерелі, проте, гра класифікується як головоломка.

    Гра, яку чекають майже всі фанати культової головоломки, буде спільно розроблена LINE і Nintendo.



    • інші новини