У Oppo з’явиться свій смартфон з висувною камерою

    137

    Всі виробники намагаються вирішити проблему, як зробити площу дисплея на лицьовій стороні ще більшою. Частина компаній експериментують зі слайдерами, а інші всіляко інтерпретують вирізи під фронталки намагаючись їх зменшити.

    Вибивається з усієї цієї маси Vivo NEX, який отримав висувний блок фронтальної камери. Тепер повторити це ж рішення взялася і інша «дочка» BBK – Oppo. У мережі з’явилися фотографії, на яких позує смартфон компанії з камерою-перископом.

    Що це за мобільник, і яку назву він отримає, достовірно невідомо. Передбачається, що це Oppo F11 або Oppo R19. Якщо такою буде друга з озвучених моделей, то є ймовірність того, що цю ж ідею з висувною камерою візьмуть на озброєння при створенні OnePlus 7.


    Як відомо, «кровні узи» вже не раз приводили до того, що OnePlus повторювала в своїх флагманах дизайн пристроїв лінійки Oppo R. Знімки також дали розуміння того, що новинка отримала вертикальну здвоєну камеру на тильній стороні, а нижче неї розташувався сканер відбитків пальців.

    Ще одна особливість мобільника – операційна система Android 9.0 Pie. Що стосується начинки смартфона, то на даний момент такі відомості не наводяться.



    • інші новини