Samsung запатентувала складаний ігровий смартфон з гнучким екраном

    115

    В кінці 2018 року пішли чутки, що компанія Samsung готує свій ігровий смартфон. Пізніше в мережі був опублікований патент, що описує пристрій зі складним екраном і механічними кнопками, а ресурс LetsGoDigital створив 3D-візуалізацію на основі цього опису.

    Ідея полягає в тому, що, коли смартфон складний, дисплей знаходиться зовні. Однак у екрану є кілька варіантів згинання, в одному з них стають доступні апаратні клавіші D-pad. Якщо ж розгорнути пристрій, з’явиться ще шість кнопок. В цілому, нагадує компоновку кишенькових консолей Nintendo, причому кнопки, як передбачається, можуть використовуватися не тільки в іграх.

    Зрозуміло, це поки лише патент, тому не факт, що подібна конструкція взагалі з’явиться на ринку. Однак уже в лютому очікується повноцінний анонс складного смартфона Samsung Galaxy Fold. І хоча це не ігрове рішення, можливо, на його основі все-таки створять геймерський пристрій.

    При цьому багато фахівців рекомендують почекати з покупкою складних і гнучких смартфонів, оскільки в них ще не вирішено багато технічні проблеми. Вони стосуються, серед іншого, і екрану.



    • інші новини