Флагманські смартфони OnePlus 6T почали розряджатися занадто швидко

    128

    Одними з переваг флагманів OnePlus вважається збалансованість системи, швидкодія і хороша оптимізація. Їх хвалили за автономність – при відносно невеликих акумуляторах вони трималися молодцем досить довго і не пасли задніх. А доповнювала це фірмова технологія швидкої зарядки, що дозволяє заряджати мобільники за короткий термін.

    Але несподівано власники OnePlus 6T зіткнулися з тим, що смартфони почали непристойно швидко розряджатися. Повідомлення про це з’явилися на форумі Reddit, і відповідна гілка зібрала кілька відгуків тих, хто незадоволений часом роботи флагмана.

    Проблема в тому, що смартфон швидко втрачає заряд, навіть якщо при цьому він активно не використовується. Так, один з користувачів зазначив, що за останні пару днів час автономної роботи OnePlus 6T скоротилося вдвічі. За його словами, він випробував різні варіанти вирішення проблеми, включно з очищенням кешу, оновленням смартфона до останньої версії прошивки і обмеження роботи програм у фоновому режимі. Але всі ці маніпуляції не дали належного ефекту, смартфон продовжує аномально швидко втрачати заряд акумулятора.

    Знайшовся і той, хто звернув увагу на зменшення автономності роботи пристрою з активним дисплеєм до 4-х годин, хоча раніше вона сягала 6-7 годин. Інший власник OnePlus 6T стверджує, що крім надмірного розряду батарейки він зіткнувся з нагріванням пристрою. Відкат до заводських налаштувань допоміг впоратися з проблемою.



    • інші новини