Ігрова приставка Mad Box, яка набагато краща від Sony PlayStation 5, на нових зображеннях виглядає приголомшливо

    274

    Як вважають деякі ігрові студії, компанії Microsoft, Nintendo і Sony погано розбираються в тому, що потрібно справжнім геймерам, тому за створення своєї власної ігрової консолі вирішила взятися компанія Slightly Mad Studios, причому нею вже створений прототип новинки, яка називаєтьсяMad Box. Сьогодні, 22 січня 2019 року, глава даної компанії Ян Белл опублікував в мережі нові зображення свого творіння, яке можуть уявити і запустити в продаж вже в найближчому майбутньому. Новинка перевершує Sony PlayStation 5 буквально у всьому, починаючи від дизайну і закінчуючи технічним оснащенням.

    Головна особливість консолі Mad Box в тому, що вона розрахована на професійних геймерів, а проявляється це в усьому, починаючи від корпусу з підсвічуванням і закінчуючи потужним технічним оснащенням з рідинною системою охолодження. Від офіційного джерела відомо, що ігрова приставка нового покоління здатна запускати відеоігри в розширенні 4K з частотою 60 кадрів в секунду, причому також заявляється підтримка шоломів віртуальної реальності, в яких частота кадрів може досягати 120 кадрів в секунду (fps).

    Нарешті глава Slightly Mad Studios Ян Белл виклав в мережу зображення, що проливають світло на те, як буде виглядати геймпад ігрової консолі Mad Box, коли вона надійде в продаж. Добре видно, що він має стильне RGB-підсвічування, яке може змінювати колір, а також ергономічну форму і агресивний геймерський дизайн. При цьому підсвічування користувачі зможуть відключити або включити, хто як забажає. На лицьовій частині геймпада розташований сенсорний екран, здатний відображати різні дані, починаючи від клавіатури і закінчуючи підказками під час гри.

    Сам геймпад від Mad Box дуже нагадує такий від Xbox One X, володіючи трохи схожою формою. Втім, в даному конкретному випадку мова йде про такий ігровий маніпулятор, який повинен сподобатися буквально всім професійним геймерам. Виражається це навіть в тому, що на тильній частині геймпада компанія Slightly Mad Studios вирішила розмістити чотири додаткових кнопки швидкого доступу, на які всі бажаючі зможуть призначати макроси, щоб таким чином поліпшити свої геймерські навички і отримати перевагу.