Розумна колонка Lily призначена для вивчення іноземних мов

    116

    Перші покупці можуть придбати колонку за 149 доларів

    Творці розумної колонки Lily стверджують, що вона є максимально ефективним пристроєм для тих, хто займається вивченням китайської мови.

    Нібито для того, щоб швидше вивчити мову, читання словників і розмовників або використання додатків для мобільних пристроїв є не таким ефективним, як спілкування з системою штучного інтелекту, яка в стислі терміни дасть вам більше потрібних знань.

    У розробці програмної частини розумної колонки Lily брали участь викладачі китайської мови, а також фахівці з машинного навчання та розпізнавання мови. Розробники Lily голосно заявляють, що їм вдалося створити пристрій, який здатний навчити вас китайській мові швидше, ніж будь-хто або що в світі.

    Процес навчання відбувається в чотирьох різних режимах: інтерактивне спілкування, переклад в режимі реального часу, голосові ігри і китайський персональний помічник.

    У Lily є дві важливі особливості: по-перше, пристрій може виступати в ролі звичайної розумної домашньої колонки. По-друге, компанія заявила, що вже в другому кварталі перелік мов для навчання почне розширюватися. Спочатку додадуть французьку та іспанську, а після і інші мови. Покупці колонки зможуть отримати додаткові мови безкоштовно, скачавши оновлення програмного забезпечення.

    Пристрій з успіхом збирає кошти на майданчику Idiegogo, в даний момент зібрано вже майже в 100 разів більше необхідної суми. Перші покупці можуть придбати колонку за 149 доларів.