Ігровий смартфон Nubia Red Magic Mars вийде в США і Європі менше ніж за місяць

    89

    Вчора компанія Nubia заявила, що в ході майбутньої виставки Consumer Electronic Show 2019, яка почнеться завтра в Лас-Вегасі, вона покаже новий ігровий смартфон.

    Як виявилося, мова йде про міжнародний запуск ігрового смартфона Nubia Red Magic Mars, так що ніякого мобільного геймінгу наступного покоління, згаданого на постері, чекати не варто. Смартфон оснащений шестидюймовим екраном роздільною здатністю 2160 х 1080 пікселів, однокристальною системою Snapdragon 845, 6/8 ГБ оперативної і 64/128 ГБ флеш-пам’яті.

    Ціна на базову версію в США складе 399 доларів, пізніше будуть також випущені і інші версії, включаючи преміальну з 10 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам’яті.

    Особливістю моделі стали повітряно-рідинна система охолодження, ЦАП і додаткові кнопки на бічній панелі, які дозволяють використовувати в іграх не два, а чотири пальці одночасно. Камери смартфона мають розширення 16 і 8 Мп, в основній використовується об’єктив з діафрагмою F / 1,8. З коробки смартфон працює під управлінням Android 9.0 Pie з оболонкою Redmagic OS 1.6.



    • інші новини