Honor працює над новими розумними годинниками на платформі MediaTek

    122

    Останні кілька місяців компанія Honor дійсно працювала понаднормово. Наприклад, бюджетні смартфони Honor 8C і Honor 8X вже домоглися великих успіхів на ринках багатьох країн. Під час проведення розпродажів в день холостяка, чорної п’ятниці і кібер-понеділка товари саме цієї компанії розкуповували активніше за всі інші. Також на репутації бренду благотворно позначився вихід слайдера Honor Magic 2 і болісно довго очікуваний анонс Honor View 20.

    Крім того, у Honor непогано вийшло зачепитися за ринок розумних годинників та браслетів. Наприклад, зовсім недавно були представлені годинники Watch Magic (здешевлений аналог Huawei Watch GT), а буквально сьогодні стало відомо про те, що вже на підході нові розумні годинники на платформі MediaTek. Досить несподіване рішення, з огляду на той факт, що в цій області Qualcomm є незаперечним лідером, підминаючи під себе левову частку ринку.

    Що стосується програмного забезпечення, з недавніх пір Honor має власну операційну систему LiteOS, створену спеціально для подібного роду пристроїв. Можливо, використовуючи свою власну операційну систему компанія сподівається неймовірно оптимізувати роботу чіпсета від MediaTek.