Оновлення iOS 12.1.1 залишає деякі iPhone без мобільного інтернету

    187

    Користувачі iPhone по всьому світу зіткнулися з новою проблемою. Свіже оновлення iOS 12.1.1 начисто відключає інтернет-комунікації через сім-карту в iPhone.

    Минулого тижня Apple випустила оновлення для iPhone 12.1.1. І хоча остання збірка iOS дозволила привернути свою камеру для відеочатів Face Time, одним дотиком, це також створило серйозну проблему для деяких користувачів. У журналі Forbes говориться, що кілька користувачів iPhone не змогли під’єднатися до свого провайдера бездротового зв’язку, щоб використовувати мобільні дані після оновлення.

    Ця проблема з підключенням мобільного інтернету, схоже, помічена користувачами iPhone в різних країнах, і помилка може по-різному впливати на різні пристрої. Наприклад, дехто каже, що можуть під’єднатися до мережі 4G LTE свого оператора, щоб використовувати Safari, але не можуть відкривати додатки. Один користувач сказав, що він не може отримати з’єднання LTE для використання Twitter або Amazon, але може під’єднатися до мережі при використанні всіх додатків Google і WhatsApp. Інші повідомляють, що вони взагалі не можуть під’єднатися до свого оператора зв’язку і змушені шукати сигнал Wi-Fi, щоб користуватися телефоном.

    Деякі власники iPhone кажуть, що намагалися вирішити проблему, оновлюючи налаштування оператора і виконуючи повне перезавантаження, але безрезультатно. І ось ще в чому справа: Apple вже знала про цю проблему, тому що про це вже повідомили бета-тестери iOS 12.1.1!

    Якщо користувач ще не оновив свій iPhone до iOS 12.1.1, він може почекати, поки Apple відправить виправлення. У той же час, якщо його це вже торкнулося, доведеться продовжувати шукати сигнал Wi-Fi, щоб залишатися в мережі.