3D-рендер розкрив вигляд Google Pixel 3 Lite XL

    99

    Були часи, коли керівники Google заявляли, що компанія ніколи не «опуститься» до рівня бюджетних мобільників, а її доля створення виключно преміального рівня пристроїв. Але завжди залишається шанс, що виробник передумає і зрадить своїм принципам. Можливо, так сталося і з Google, яка готує до виходу спрощений і зменшений варіант Pixel 3. За своєю «залізною» складовою це буде апарат середньої руки з однією з кращих камер на ринку.

    Уже відомо, що в найближчому майбутньому компанія випустить Google Pixel 3 Lite. Тепер же прийшло повідомлення, що лайт версією обзаведеться і Pixel 3 XL і нам дозволили побачити її дизайн. У Pixel 3 Lite XL, а саме так повинні назвати новинку, спробували схопити тенденцію на випуск пристрою з витягнутим дисплеєм. Оригінальністю вигляд смартфона не виділяється і в цілому повторює риси старшої моделі, зате він виглядає досить акуратно і «моноброви» тут немає.

    Рамки по периметру екрану помітні і великі, а тильна панель виготовлена ​​з пластику. Зазначено, що в Google Pixel 3 Lite XL встановлять 6-дюймовий IPS-екран з розширенням FullHD +, платформу Snapdragon 710 і габарити корпусу становитимуть 160х76,1х8,2 мм. А ще цій моделі повернули 3,5 мм аудіоджек.