Флагман HTC U13 + не побачить світ – його випуск скасовано

    160

    Головним смартфоном в модельному ряду HTC є U12 +, він укомплектований практично по максимуму і до технічних характеристик майже не причепитися. Яскравий дизайн, топова апаратна платформа, екран з підтримкою HDR10, захист IP68 і якісний звук.

    Але сприйняття бренду на ринку і небажання компанії визнати очевидне, що її продукти не готові купувати за високою ціною, зробили HTC U12 + аутсайдером в сегменті флагманів.

    Якщо останні дані достовірні, то HTC нарешті визнала очевидне і має намір відступити, перегрупуватися, змінити стратегію і почне активно працювати в сегменті на сходинку нижче.

    Прийшло повідомлення, що HTC U12 + не матиме наступника. Замість випуску флагманського HTC U13 +, компанія має намір представити смартфон середнього рівня.

    Можливо, така зміна орієнтирів правильна, але в голові у потенційних покупців осіло розуміння, що смартфони HTC – це захмарний цінник. Тому на перший план вийде здатність компанії стримати свій апетит і запросити адекватну вартість за новий мобільник.

    Коли відбудеться прем’єра смартфона, як його будуть називати і які характеристики отримає, невідомо. Зате відомо, що бюджетний смартфон HTC теж готується представити і він отримає чіп Snapdragon 435 та операційну систему Android 8.1 Oreo.