Vivo Logo Phone офіційно поступив у продаж. Чим він відрізняється від попередника?

    117

    Його відмінність від попередника Vivo х23 дуже незначна. Це лише дизайн і не більше.

    Згідно з анонсом компанії, Vivo Logo Phone вже став офіційно доступний в продажі. Його ціна близько 510 доларів. Виробник явно зачастив з виходом своїх новинок. Х23 був презентований лише 14 вересня. Зараз її доповнює Vivo Logo Phone.

    Обидва пристрої мають у своєму розпорядженні дисплей на 6,4 дюйма при роздільній здатності 2340х1080. Процесори також аналогічні. Це Snapdragon 670. Оперативна пам’ять на 8 Гб, її можна «розвинути» до 128 Гб. І той, і інший гаджети керуються Android 8.1 Oreo. Також вони мають подвійну основну камеру і фронтальну, що забезпечена функцією Face ID.

    Єдина відмінність цих двох пристроїв – це зовнішній вигляд їх корпусів. У основної версії колір монотонний. У більш нової проглядається інша колірна гамма. Однак ціни на них теж абсолютно однакові. Тобто покупцеві пропонується в тому ж самому технічному форматі визначити, чи дотримується він стандартних смаків, або хоче «урізноманітнити своє життя».

    Іншої логіки в цьому вчинку компанії аналітики не бачать. І, дійсно, зробити це зовсім непросто. Втім, пропозиція диктує попит.