Назвали ціну на Honor V40

    287

    Honor V40 може виявитися досить дорогим смартфоном.

    Як поживає Honor після виходу з протекторату Huawei? Про це можна буде зробити перші висновки по лінійці Honor V40, вихід якої відбудеться наступного тижня. Але тривожні дзвіночки вже є. Компанія кілька разів переносила реліз новинок і в останній раз анонс з 18 січня відклали на 22 січня.

    Дні, що залишилися до прем’єри інсайдери використовують для того, щоб більше дізнатися про новинки. І одна з останніх і цікавих деталей — ціна на Honor V40. У мережу хтось злив зображення накладної про відвантаження зі складу партії смартфонів, в якій вказано цінник на одну одиницю в $617. Аж ніяк не дешево, але немає розуміння, яку ж модифікацію оцінили в стільки.

    За наявними даними, Honor V40 побудований на базі восьмиядерного чипа Dimensity 1000+, який на даний момент є самим потужним процесором в модельному ряду MediaTek. Обіцяють OLED-дисплей діагоналлю 6,72 дюйма з частотою оновлення 120 Гц і відгуку сенсора 300 Гц.

    Всього камер повинно бути п’ять: дві спереду і три на тильній стороні, де головний датчик на 50-мегапікселів. Honor V40 можна буде зарядити по дроту на потужності 66 Вт, а по безпроводу – 50 Вт.

    Джерело: mydrivers