Попит перевершив очікування: Apple збільшує виробництво iPhone 12

    500

    І це зараз, коли для покупки доступні тільки iPhone 12 і iPhone 12 Pro. Дві інші моделі надійдуть у продаж в листопаді.

    Запуск iPhone 12 для деяких шанувальників Apple виявився таким, що розчаровує. Одні розкритикували компанію за відсутність в комплекті навушників і адаптера живлення, інші — за погану автономність. Але, попри ці недоліки, нові смартфони продаються навіть краще, ніж очікувалося.

    За даними джерел, на які посилається портал GizChina, продажі iPhone 12 перевершили очікування Apple, в зв’язку з чим компанія збільшує обсяги виробництва нових смартфонів. Поки замовлення було збільшено тільки на 2 мільйони, але якщо попит продовжить бити рекорди, то і обсяги виробництва продовжать нарощувати. Також Apple оптимістично налаштована і відносно продажів нових iPhone в наступному році.

    Аналітики Cinda Securities прогнозують, що в четвертому кварталі 2020 року постачання лінійки iPhone 12 складуть від 80 до 85 мільйонів одиниць, а в 2021 році досягнуть 230-240 мільйонів. Для порівняння, в четвертому кварталі минулого року Apple продала 75 мільйонів смартфонів з серії iPhone 11. Але не варто забувати, що нові iPhone в цьому році вийшли на місяць пізніше звичайного і поки в продаж надійшли лише дві моделі з чотирьох.



    • інші новини