Зміна шпалер привела до серйозного збою в роботі Xiaomi Mi 9

    127

    Час від часу виникає бажання освіжити свого смартфона. Це можна зробити, наприклад, за допомогою установки нових шпалер. Таким шляхом вирішив піти один з власників Xiaomi Mi 9, але замість того, щоб насолоджуватися оновленим виглядом робочого столу, він зіткнувся з серйозною проблемою.

    Про неї власник смартфона з ніком Sorousb_kohan розповів на форумі Reddit. Зокрема, він повідомив, що проста і невигадлива процедура зміни шпалер привела до збою в роботі апарату. Екран самостійно вмикається і вимикається з інтервалом в 1 секунду, а сам мобільник при цьому вібрує.

    У період миготіння дисплея він не реагує ні на які команди. Через 5-6 таких циклів з’являється екран завантаження, і користувачеві пропонується вибрати одну дію з трьох: перезавантажити смартфон, звернутися в Mi Assistant або очистити дані. Перезавантаження не привело до зникнення помилки і користувач змушений був вдатися до очищення даних.

    Один з користувачів припустив, що проблема прихована у SIM-карті. Він зіткнувся з аналогічною проблемою і саме перевстановлення сімки дозволило вирішити її. Інші вважають, що проблема в роботі самої прошивки MIUI.

    Джерело: reddit