Xiaomi випустила водонепроникну електробритву за 28 доларів

    78

    У продаж бритва Xiaomi Mijia Razor M500 надійде 20 листопада.

    Китайський гігант Xiaomi випускає безліч продуктів, які не мають ніякого відношення до смартфонів. Найчастіше компанія співпрацює зі сторонніми брендами, причому досить успішно.

    Під брендом Mijia випускаються товари для дому та побутова техніка. Нещодавно була представлена електробритва Xiaomi Mijia Razor S500, яка прийшла на зміну першому поколінню. В даний момент вона доступна для попереднього замовлення на популярному майданчику Jingdong всього за 28 доларів.

    Згідно з офіційною інформацією, електрична бритва Xiaomi Mijia S500 має конструкцію з трьома головками, які забезпечують плавне гоління під будь-яким кутом. Леза є двошаровими і дуже гострими, так що вам не доведеться багато разів проводити бритвою по одному і тому ж місцю. У бритві встановлений високоякісний японський мотор, який має дві передачі і може автоматично вибирати потрібну швидкість.

    Особливістю Xiaomi Mijia Razor S500 є її світлодіодний дисплей на корпусі, на якому відображається залишок заряду, а також інформація про необхідність провести очищення. Бритва відповідає ступеню захисту IPX7, тому її без проблем можна промивати під водою. З точки зору часу автономної роботи електробритва Mijia S500 може працювати протягом двох місяців без заряджання. Для зарядки використовується роз’єм USB-C.

    У продаж бритва Xiaomi Mijia Razor M500 надійде 20 листопада.

    Джерело: Gizchina