Нова Sony PlayStation отримає ігрові картриджі

    1746

    PlayStation Vita може отримати наступника.

    В кінці червня 2019 року Sony Interactive Entertainment подала в INPI (Instituto Nacional da Propriedade Industrial) в Бразилії документи для реєстрації патенту на конструкцію під назвою «Конфігурація, вживана в обладнанні для запису і зберігання даних».

    Зовні й по опису йдеться про картриджі. Юджин Морісава, який є дизайнером цього продукту, займає пост старшого художнього директора Sony Interactive Entertainment. Він відповідає за всі продукти, пов’язані з брендом PlayStation. Частково з цієї причини вважається, що новий продукт розробляється для нової консолі PlayStation.

    На даний момент доступна тільки одна патентна ілюстрація, на якій показаний компактний ігровий картридж. Нагорі буде розміщений ярлик, який міститиме назву гри.

    Поки що незрозуміло, для якої консолі будуть призначені ці картриджі. Раніше Sony використовувала картриджі для портативної консолі PlayStation Vita. У минулому році японський виробник припинив виробництво ігор на картриджах для PlayStation Vita, залишивши тільки цифрові версії.

    Тоді ж Sony говорила про те, що PlayStation Vita залишиться без наступника. Можливо, плани за минулий рік встигли помінятися.

    Джерело: Letsgodigital