Екран Xiaomi Mi Mix Alpha згинається більше, ніж на 90 градусів

    206

    Корпусу смартфона майже не видно, якщо поставити його торцем на полицю з книгами.

    Опубліковане вчора зображення Xiaomi Mi Mix Alpha продемонструвало, що пристрій отримає сильно загнутий з боків екран, схожий на той, що встановлений в Vivo Nex 3 і Huawei Mate 30 Pro.

    Однак якщо придивитися, то видно, що екран загинається набагато більше. А новий тизер, який опублікувала компанія сьогодні, демонструє, що корпусу смартфона майже не видно, якщо поставити його торцем на полицю з книгами. До речі, варто звернути увагу на те, що Xiaomi Mi Mix Alpha потрапив в оточення знаменитих фантастичних творів.

    Це вказує на те, що дисплей смартфона буде згинатися не на 88°, як у конкурентів, а на значно більший кут.

    Крім того, в Weibo представники компанії ставлять таке запитання: «Чи дійсно 100-процентна ефективна площа дисплея — це верхня межа?».

    Це явно натякає на те, що екран Xiaomi Mi Mix Alpha, якщо його розвернути на площину, буде займати понад 100% площі лицьової панелі смартфона.

    До речі, виробник підтвердив на останньому зображенні, що смартфон дійсно називається Xiaomi Mi Mix Alpha.

    Серія Xiaomi Mi Mix завжди була у виробника концептуальною, в ній вперше був реалізований безрамковий дизайн, так що поява подібного екрана в прийдешньому смартфоні здається цілком імовірною.

    Згідно з ще однієї божевільною теорією, Xiaomi Mi Mix Alpha може бути оснащений гнучким екраном, проте в це практично не віриться.

    Офіційний анонс Xiaomi Mi Mix Alpha і інших пристроїв очікується 24 вересня.

    Джерело: Slashleaks