Тепер офіційно: оголошена дата анонсу Xiaomi Mi 9 Pro 5G і Mi MIX 5G

    121

    Сьогодні компанія Xiaomi виклала постер з датою своєї майбутньої презентації. Його поява не стало сюрпризом, як і не стала несподіванкою інформація, коли і які смартфони вона планує представити.

    Як і передбачали інсайдери, свій івент виробник проведе 24 вересня і його героями стануть Xiaomi Mi 9 Pro 5G та чергове покоління серії Mi MIX. В цей же день має відбутися прем’єра фірмової оболонки MIUI 11 і нового телевізора Xiaomi.

    Варто звернути увагу, що виробник не став вказувати числове позначення новинки із серії Mi MIX, а значить, дуже схоже, що передбачення про перейменування пристрою в Alpha можуть виявитися правдивими.

    На даний момент Xiaomi підтвердила, що Mi 9 Pro 5G стане вдосконаленою версією Mi 9, яка крім підтримки 5G-мереж отримає швидку, бездротову і зворотну зарядки. Ще одним апаратним удосконаленням повинна стати поява SoC Snapdragon 855 Plus.

    Ходять чутки, що ємність акумулятора флагмана збільшили до 4000 мАг. Є також передбачення, що Xiaomi Mi 9 Pro 5G стане одним з модників наших днів, який запропонує так званий дисплей-водоспад. І це буде OLED-панель роздільною здатністю 2К.

    Джерело: fonearena.com



    • інші новини